Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

Abych taky přispěl svou troškou do mlýna, přidávám fotku z dnešní projížďky. Z fotky to sice není poznat, ale jsou to obyčejné Casia Edifice.

Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se.

Husty, rikal jsem si, co jsi za strelce, ze jezdis na bajku s nasazenejma Carrrerrrama... :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

potřebuju poradit a nevím kde se přeptat tak to zasírám tu.Můžou se dát do vrtiče i mechanický ručně natahovaný hodinky?Mám jedno místo ve vrtiči volné a chci jej využít,jen se bojím aby se hodinkám něco nestalo.jo a to že je vrtič nebude natahovat vím :P

Odkaz ke komentáři

potřebuju poradit a nevím kde se přeptat tak to zasírám tu.Můžou se dát do vrtiče i mechanický ručně natahovaný hodinky?Mám jedno místo ve vrtiči volné a chci jej využít,jen se bojím aby se hodinkám něco nestalo.jo a to že je vrtič nebude natahovat vím :P

neboj, nic sa im nestane. ja mam nomos manual na vrtici tiez...
Odkaz ke komentáři

Příjemná podvečerní vyjížďka na kole s koupačkou a TH na pazouře :-) Parádnickej den, bral bych takovej celej rok"

Odkaz ke komentáři

Tato velikost,L,pasuje třeba i na bondovky. :) Nahodím vždy když cítím ohrožení.

a akorát to teda hrubým způsobem sráží Machrindex.

to zraza kazda guma.. :)

tak na MM300 to vidim prvykrat a vyzera to naozaj prakticky upotrebitelny kusok.. :)

Upraveno uživatelem instant
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...