FiXilVer Odesláno 17. června 2012 Nahlásit Odesláno 17. června 2012 Proc se ptas? ked som tu fotku uvidel mal som uplne strasne Deja Vu, tak si hovorim, bud chyba v Matrixe, alebo som tu skutocne uz videl fotku zaprskanych G-shockov od farby. tak diky za objasnenie
bohus76 Odesláno 17. června 2012 Nahlásit Odesláno 17. června 2012 Po čase... Jedna z vynikajícího třídenního výletu. Ubytování v hotelu Radegast a ač s desítky horských kilometrů v nohách, vrátil jsem se totálně odpočatej. Tož pořádný macek ty Tvoje hodinky /to je dost,že se pochlubíš /.
Ludwig Wittgenstein Odesláno 17. června 2012 Nahlásit Odesláno 17. června 2012 Tož pořádný macek ty Tvoje hodinky /to je dost,že se pochlubíš /. Bohušu já je mám už dlouho a taky to tak zůstane. Tedy než definitivně ukončím hodinkovou pouť Marinemasterama. Ale je fakt, že tolik legrace, jako mně poskytly Apollony, jsem snad u žádnejch hodinek nezažil. Zrovna mám na cestě dvě další nerezový lunety, s kterejma vyzkouším nějakou šíleně úchylnou povrchovku.
ricous Odesláno 17. června 2012 Nahlásit Odesláno 17. června 2012 Už od února jedu na sedmé vlně PO. Vypadá to, že teď už mi zůstanou dlouho. Jen občas je vyměním za modrá Suma.
Dantechno Odesláno 17. června 2012 Nahlásit Odesláno 17. června 2012 (upraveno) Nedávno sem dával Dantechno foto moc pěkných Eco-Drive quartzek Citizen a protože už delší dobu pokukuju po nekřesťansky drahých Campanola a tyhle jsou jim dost podobné (strojek, výrobce, komplikace), tak jsem si je na zkoušku objednal, abych zjistil, jestli mám do těch Campanola jít či nikoliv. A musím říct, že super - špičkové zpracování, komplikace by v mechanice stály majlant, krásně strukturovanej ciferník... Tohle je fakt Citizen TOP, zpracování na úrovni. Takže ty Campanola jsou jen otázkou času, takovejhle quartz dává smysl. Nigu , dobry vyber.. me osobne, se vice libi verze bez odkrytych datovych disku, ale jako zkusebni model pred Campanolou ti to schvaluju Upraveno 17. června 2012 uživatelem Dantechno
Giovany21 Odesláno 17. června 2012 Nahlásit Odesláno 17. června 2012 (upraveno) fotene mobilom, za jazdy v noci, v aute Upraveno 17. června 2012 uživatelem Giovany21
bohus76 Odesláno 17. června 2012 Nahlásit Odesláno 17. června 2012 Bohušu já je mám už dlouho a taky to tak zůstane. Tedy než definitivně ukončím hodinkovou pouť Marinemasterama. Co je to dlouho?Zas tak starý nejsi Ty jsi taky zajímavý pacient,od Brejtlí směrem k Marinemastrům
adamo Odesláno 17. června 2012 Nahlásit Odesláno 17. června 2012 najlepsie letne hodinky - Rolex Explorer II s bielym dialom úžasné. dokonalé. jen pokračuj a foť.
lukin_ova Odesláno 17. června 2012 Nahlásit Odesláno 17. června 2012 (upraveno) Po čase... Jedna z vynikajícího třídenního výletu. Ubytování v hotelu Radegast a ač s desítky horských kilometrů v nohách, vrátil jsem se totálně odpočatej. Jo, v Beskydech je vždycky krásně. Ve dne i v noci. Den: Breitling Seawolf Noc: Seiko Marinemaster Upraveno 17. června 2012 uživatelem lukin_ova
Horhe Odesláno 18. června 2012 Nahlásit Odesláno 18. června 2012 Poslední týden Samuraje. Co jiného k moři, že?Už se docela těším na změnu.
quest987 Odesláno 18. června 2012 Nahlásit Odesláno 18. června 2012 Tak zase v praci.Takze pro zmenu tyto lestenky Sent from my BlackBerry 9790 using Tapatalk
Doporučené příspěvky