Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Odesláno

Po čase... Jedna z vynikajícího třídenního výletu. Ubytování v hotelu Radegast a ač s desítky horských kilometrů v nohách, vrátil jsem se totálně odpočatej.

post-19967-093039700 1339947752.jpg

Tož pořádný macek ty Tvoje hodinky :smile_anim: /to je dost,že se pochlubíš :cheers: /.
Odesláno

Tož pořádný macek ty Tvoje hodinky :smile_anim: /to je dost,že se pochlubíš :cheers: /.

Bohušu já je mám už dlouho a taky to tak zůstane. Tedy než definitivně ukončím hodinkovou pouť Marinemasterama. :D Ale je fakt, že tolik legrace, jako mně poskytly Apollony, jsem snad u žádnejch hodinek nezažil. Zrovna mám na cestě dvě další nerezový lunety, s kterejma vyzkouším nějakou šíleně úchylnou povrchovku.
Odesláno

Už od února jedu na sedmé vlně PO. Vypadá to, že teď už mi zůstanou dlouho. Jen občas je vyměním za modrá Suma.

post-3263-068983300 1339954819.jpg

Odesláno (upraveno)

Nedávno sem dával Dantechno foto moc pěkných Eco-Drive quartzek Citizen a protože už delší dobu pokukuju po nekřesťansky drahých Campanola a tyhle jsou jim dost podobné (strojek, výrobce, komplikace), tak jsem si je na zkoušku objednal, abych zjistil, jestli mám do těch Campanola jít či nikoliv.

A musím říct, že super - špičkové zpracování, komplikace by v mechanice stály majlant, krásně strukturovanej ciferník... Tohle je fakt Citizen TOP, zpracování na úrovni.

Takže ty Campanola jsou jen otázkou času, takovejhle quartz dává smysl.

Nigu , dobry vyber.. me osobne, se vice libi verze bez odkrytych datovych disku, ale jako zkusebni model pred Campanolou ti to schvaluju :D

Upraveno uživatelem Dantechno
Odesláno

Bohušu já je mám už dlouho a taky to tak zůstane. Tedy než definitivně ukončím hodinkovou pouť Marinemasterama. :D

Co je to dlouho?Zas tak starý nejsi :D Ty jsi taky zajímavý pacient,od Brejtlí směrem k Marinemastrům :D
Odesláno (upraveno)

Po čase... Jedna z vynikajícího třídenního výletu. Ubytování v hotelu Radegast a ač s desítky horských kilometrů v nohách, vrátil jsem se totálně odpočatej.

post-19967-093039700 1339947752.jpg

Jo, v Beskydech je vždycky krásně.

Ve dne i v noci.

Den: Breitling Seawolf

Noc: Seiko Marinemaster

post-15604-1339964443,2.jpg

post-15604-1339964550,76.jpg

Upraveno uživatelem lukin_ova
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...