Micey Odesláno 30. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2013 Jasne,klasicky khaki mi tady nikdy nesvitiy, proto me todle prekvapilo. Kdyz je v deset prdnu pod lampicku, ete ve ctyri prectu, kolik je:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 30. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2013 haha...dneska když jsem se výjimečně o něco snažil v kuchyni, tak jse si hned vzpomněl na tvoje fotky v tomhle vlákně a abych vyvážil tu zeleninu, tak to sem taky dám...moc to asi není vidět, ale kromě sýru, uzenýho, krutího, vepřovýho a trochu špeku, tam jediná zelenina je cibule....dobrý to bylo :-) Ale jo, hezký to máš! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 30. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2013 po kupeli... Kup si k nim konečně i sklíčko! ---------------------------------------------- Včerejší foto s dcerkou: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 30. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2013 mám z nich radosť moc pěkná fotka na které hezky vyniká hesalit! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 30. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2013 Ale jo, hezký to máš! Musis tam furt strkat ty hodinky? Neni poradne videt co to varis ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 30. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2013 Kup si k nim konečně i sklíčko!To su Stevie Wonder limitka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 30. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2013 mám z nich radosť Na tyhle časomíry mě nikdy neomrzí se dívat. Tvou radost sdílím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lastam Odesláno 30. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2013 ;-)slušej ti maximálně! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zatorak Odesláno 30. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2013 moje hodinky zaslouženě odpočívají v pokoji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 30. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2013 moje hodinky zaslouženě odpočívají v pokojiVýborná fotka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 31. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2013 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter78 Odesláno 31. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2013 lonzinky s trochou muzikalniho pozadi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 31. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2013 Kdyz Panerai, tak na poradnem vintage remenu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 31. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2013 Kdyz Panerai, tak na poradnem vintage remenu Takový super stroje a nemáš na pořádnej řemínek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 31. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2013 Takový super stroje a nemáš na pořádnej řemínek. Naopak, neni lehke sehnat poradnej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 31. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2013 Naopak, neni lehke sehnat poradnej Na tohle můžeš klidně navlíct i gumu od zavařovaček v tom je ta jejich síla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 31. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2013 Je potřeba ukázat, že ne vždy jsou indexy a ručičky tak pěkně vidět. Spíš naopak. Hledání polohy, na kterém se indexy a ručičky lesknou jako na všech do teď zveřejněných fotkách je tedy nutností. Ale stejně jim to sluší a štve mě. že mi neříkají pane. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodik Odesláno 31. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2013 dnes v novém Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maccin Odesláno 31. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2013 Dnes přezuto na řemen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 31. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2013 Je potřeba ukázat, že ne vždy jsou indexy a ručičky tak pěkně vidět. Spíš naopak. Hledání polohy, na kterém se indexy a ručičky lesknou jako na všech do teď zveřejněných fotkách je tedy nutností. Ale stejně jim to sluší a štve mě. že mi neříkají pane. Cyrile, je ta korunka takhle normálně nebo není zacvaknutá? netlačí to do ruky, když se třeba opřeš o stůl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky