Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Mám...nemám....asi je vyměním za PAM. smile_anim.gif Jiné značky mi tak nějak nedělají dobře.

A teď opravdu těžká otázka......poznáte někdo místo? Prozradím, je to taková "jiná" kavárna. Se zajímavými obrazy....atmosférou....Super!

Upraveno uživatelem Cyril
Návštěvník Kamil
Odesláno

A teď opravdu těžká otázka......poznáte někdo místo? Prozradím, je to taková "jiná" kavárna. Se zajímavými obrazy....atmosférou....Super!

Pamatuju ji ještě před rekonstrukcí, teď jsem tam ještě nebyl, ale vypadá zajímavě.:) Teda jestli to je opravdu Arco v Dlážděné.

opinion9.jpg

Odesláno

Já si je asi nechám, nebo co....

No taky sem si říkal, že už je máš dlouho, už máš něco v merku? za 14 dni sem u Tebe jak na koni, teda na hodně koních:smile_anim:

Odesláno

No taky sem si říkal, že už je máš dlouho, už máš něco v merku? za 14 dni sem u Tebe jak na koni, teda na hodně koních:smile_anim:

Ani ne, zkouším výměnu, ale chodí nabídky na samý quartzky. Já vlastně ani nevím, co chci.

No, konečně ti je vrátí :)

Odesláno

Pamatuju ji ještě před rekonstrukcí, teď jsem tam ještě nebyl, ale vypadá zajímavě.:) Teda jestli to je opravdu Arco v Dlážděné.

opinion9.jpg

Bohuzel Kamie. Tahle kavarna je skoro na vychode nasi vlasti...ale ta cedule tam fakt visi. :smile_anim:

Odesláno (upraveno)

Bohuzel Kamie. Tahle kavarna je skoro na vychode nasi vlasti...ale ta cedule tam fakt visi. :smile_anim:

A není to Elektra v Ostravě? Tedy bývalá Elektra. Nevím jestli se to teď jmenuje stejně.

Upraveno uživatelem MaxT
Odesláno

Dnes jsem z radosti nad novýma M-G Chronoflígrama všem řidičům "uložil" dílčí amnestii, tak snad mne nebudou obviňovat za velezradu :angel:

..tý jo Láďo..je to macíček..:smile_anim:..už se těšíš na jarní bundu bez gumy na rukávu co.. :)

Odesláno

A není to Elektra v Ostravě? Tedy bývalá Elektra. Nevím jestli se to teď jmenuje stejně.

Ne není. Asi jsem to přehnal....je to nedaleko UH. sad01_anim.gif

Ale ať nejsem offtopic.gif. Dnes roztáčíme ozubená kola kapitalismu a Triton.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...