Chorche Odesláno 27. února 2013 Nahlásit Odesláno 27. února 2013 Já si je asi nechám, nebo co.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
filo-boxer Odesláno 27. února 2013 Nahlásit Odesláno 27. února 2013 Slaměný vdovec. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
jankoxxx Odesláno 27. února 2013 Nahlásit Odesláno 27. února 2013 Já si je asi nechám, nebo co....ale nenechas, to vsetci dobre vieme
Cyril Odesláno 27. února 2013 Nahlásit Odesláno 27. února 2013 (upraveno) Mám...nemám....asi je vyměním za PAM. Jiné značky mi tak nějak nedělají dobře. A teď opravdu těžká otázka......poznáte někdo místo? Prozradím, je to taková "jiná" kavárna. Se zajímavými obrazy....atmosférou....Super! Upraveno 27. února 2013 uživatelem Cyril
tmoris Odesláno 27. února 2013 Nahlásit Odesláno 27. února 2013 312tky na novém NATO strapu nejsem si z fotky stopro jisty, ale pusobi to na me dojmem takovyho toho trosku podradnyho natostrapu. kdyztak zkus z timefactors, jsou o hodne lepsi.. http://timefactors.com/nato.htm mel jsem oboji a rozdil je markantni..
Vladimír P. Odesláno 27. února 2013 Nahlásit Odesláno 27. února 2013 Dnes jsem z radosti nad novýma M-G Chronoflígrama všem řidičům "uložil" dílčí amnestii, tak snad mne nebudou obviňovat za velezradu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Kamil Odesláno 27. února 2013 Nahlásit Odesláno 27. února 2013 A teď opravdu těžká otázka......poznáte někdo místo? Prozradím, je to taková "jiná" kavárna. Se zajímavými obrazy....atmosférou....Super!Pamatuju ji ještě před rekonstrukcí, teď jsem tam ještě nebyl, ale vypadá zajímavě. Teda jestli to je opravdu Arco v Dlážděné.
Moty Odesláno 27. února 2013 Nahlásit Odesláno 27. února 2013 Já si je asi nechám, nebo co.... No taky sem si říkal, že už je máš dlouho, už máš něco v merku? za 14 dni sem u Tebe jak na koni, teda na hodně koních:smile_anim:
Chorche Odesláno 27. února 2013 Nahlásit Odesláno 27. února 2013 No taky sem si říkal, že už je máš dlouho, už máš něco v merku? za 14 dni sem u Tebe jak na koni, teda na hodně koních:smile_anim:Ani ne, zkouším výměnu, ale chodí nabídky na samý quartzky. Já vlastně ani nevím, co chci.No, konečně ti je vrátí
wolfesh Odesláno 27. února 2013 Nahlásit Odesláno 27. února 2013 (upraveno) Achtung, achtung Paradni fliegery Gratulace. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 27. února 2013 uživatelem wolfesh
Cyril Odesláno 27. února 2013 Nahlásit Odesláno 27. února 2013 Pamatuju ji ještě před rekonstrukcí, teď jsem tam ještě nebyl, ale vypadá zajímavě. Teda jestli to je opravdu Arco v Dlážděné.Bohuzel Kamie. Tahle kavarna je skoro na vychode nasi vlasti...ale ta cedule tam fakt visi.
MaxT Odesláno 27. února 2013 Nahlásit Odesláno 27. února 2013 (upraveno) Bohuzel Kamie. Tahle kavarna je skoro na vychode nasi vlasti...ale ta cedule tam fakt visi. A není to Elektra v Ostravě? Tedy bývalá Elektra. Nevím jestli se to teď jmenuje stejně. Upraveno 27. února 2013 uživatelem MaxT
Chorche Odesláno 27. února 2013 Nahlásit Odesláno 27. února 2013 ale nenechas, to vsetci dobre vieme myšleno, dokud nenajdu něco lepšího
bedja Odesláno 28. února 2013 Nahlásit Odesláno 28. února 2013 Dnes jsem z radosti nad novýma M-G Chronoflígrama všem řidičům "uložil" dílčí amnestii, tak snad mne nebudou obviňovat za velezradu ..tý jo Láďo..je to macíček....už se těšíš na jarní bundu bez gumy na rukávu co..
Vit Odesláno 28. února 2013 Nahlásit Odesláno 28. února 2013 Červené slunce Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
misoo Odesláno 28. února 2013 Nahlásit Odesláno 28. února 2013 winter games Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Cyril Odesláno 28. února 2013 Nahlásit Odesláno 28. února 2013 A není to Elektra v Ostravě? Tedy bývalá Elektra. Nevím jestli se to teď jmenuje stejně. Ne není. Asi jsem to přehnal....je to nedaleko UH. Ale ať nejsem . Dnes roztáčíme ozubená kola kapitalismu a Triton.
Wanderer Odesláno 28. února 2013 Nahlásit Odesláno 28. února 2013 Dnes černé. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky