Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Návštěvník kupec
Odesláno

Po dlouhé době, ach jo, asi půjdou dělat radost dalšímu...

???... :unsure:

Odesláno

krasne su tie tissotky, skoda ze je tam ten datum taky velky, uplne by postacovalo cislo a keby boli o milimetrik vacsie a tak isto o milimetrik nizsie, bolo by to idealne :)

u mna klasika, co ineho... :whistling:

post-22327-0-68187300-1369218872_thumb.jpg

Návštěvník Strocek
Odesláno

krasne su tie tissotky, skoda ze je tam ten datum taky velky, uplne by postacovalo cislo a keby boli o milimetrik vacsie a tak isto o milimetrik nizsie, bolo by to idealne :)

u mna klasika, co ineho... :whistling:

Ty jo, to sou krásný hodinky! Až budu velkej, tak si taky takový koupím  ;) . Na léto by to chtělo ten oranž čéče. Uvidíš, že mi dáš za pravdu  :) .  

Odesláno

Ty jo, to sou krásný hodinky! Až budu velkej, tak si taky takový koupím  ;) . Na léto by to chtělo ten oranž čéče. Uvidíš, že mi dáš za pravdu  :) .  

oranž.. orANŽ ORÁÁÁNŽ!

post-4112-0-33609200-1369221655_thumb.jpg

Odesláno

ja ti davam za pravdu aj hned :D oranz kaucuk mam uz v merku, do leta snad bude... ;)

Odesláno

To OndraPod: Ještě tu hodíš pár takových fotek a nebudeš stíhat mazat PM:-)

Jinak samo závist:-)

Sorry, ale mam je druhy den, takze s prodejem nepocitej ;) :lol2:

Bez do novych, ty hodinky za to urcite stoji, na zivo vypadaji jeste mnohem lip!

A na to ze se silikonem a preklapeckou vazi asi 2,5x tolik co moje titanovy Stainy, se nosi neuveritelne pohodlne, vubec o nich na ruce nevim :speak_cool:

Odesláno

@Strocek: Dik :-) Ten chlupac je "NASA Velcro Strap" by huhu4d :-) Puvodni tah, co na nich byl, byl totalne depilacni a tohle jsem tam dal "z nouze", nez najdu neco, co by se na ne hodilo... ale uz jsem si tak zvykl, ze vlastne ani nahradu za chlupace nehledam :-D

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...