Chronař Odesláno 22. května 2013 Nahlásit Odesláno 22. května 2013 (upraveno) Po dlouhé době, ach jo, asi půjdou dělat radost dalšímu... Upraveno 22. května 2013 uživatelem Chronař
Návštěvník kupec Odesláno 22. května 2013 Nahlásit Odesláno 22. května 2013 Po dlouhé době, ach jo, asi půjdou dělat radost dalšímu... ???...
Chronař Odesláno 22. května 2013 Nahlásit Odesláno 22. května 2013 ???... Trochu mi dělalo problém dodat obrázek noSakra vy jste ale rychlí
misoo Odesláno 22. května 2013 Nahlásit Odesláno 22. května 2013 krasne su tie tissotky, skoda ze je tam ten datum taky velky, uplne by postacovalo cislo a keby boli o milimetrik vacsie a tak isto o milimetrik nizsie, bolo by to idealne u mna klasika, co ineho...
Návštěvník Strocek Odesláno 22. května 2013 Nahlásit Odesláno 22. května 2013 krasne su tie tissotky, skoda ze je tam ten datum taky velky, uplne by postacovalo cislo a keby boli o milimetrik vacsie a tak isto o milimetrik nizsie, bolo by to idealne u mna klasika, co ineho... Ty jo, to sou krásný hodinky! Až budu velkej, tak si taky takový koupím . Na léto by to chtělo ten oranž čéče. Uvidíš, že mi dáš za pravdu .
instant Odesláno 22. května 2013 Nahlásit Odesláno 22. května 2013 Ty jo, to sou krásný hodinky! Až budu velkej, tak si taky takový koupím . Na léto by to chtělo ten oranž čéče. Uvidíš, že mi dáš za pravdu . oranž.. orANŽ ORÁÁÁNŽ!
Sedlin Odesláno 22. května 2013 Nahlásit Odesláno 22. května 2013 Caymany<br /><br /><br />Sent from my BlackBerry 9780 using Tapatalk
quest987 Odesláno 22. května 2013 Nahlásit Odesláno 22. května 2013 Presne tak.Hodne jsem o nich premyslel si je koupit zpet . Ja je nosil na gume , ale na tom kovu vypadaji vic tool.Tak at delaji radost
MaxT Odesláno 22. května 2013 Nahlásit Odesláno 22. května 2013 PAM.Přesto, že jsem za poslední 2. měsíce zkusil ledacos, PAM je číslo 1.
Frantik Odesláno 22. května 2013 Nahlásit Odesláno 22. května 2013 Mam je na ruce, furt, jen ted jsem je sundal!
jencekgs Odesláno 22. května 2013 Nahlásit Odesláno 22. května 2013 To OndraPod: Ještě tu hodíš pár takových fotek a nebudeš stíhat mazat PM:-)Jinak samo závist:-)
misoo Odesláno 22. května 2013 Nahlásit Odesláno 22. května 2013 Ty jo, to sou krásný hodinky! Až budu velkej, tak si taky takový koupím . Na léto by to chtělo ten oranž čéče. Uvidíš, že mi dáš za pravdu . ja ti davam za pravdu aj hned oranz kaucuk mam uz v merku, do leta snad bude...
OndraPod Odesláno 22. května 2013 Nahlásit Odesláno 22. května 2013 To OndraPod: Ještě tu hodíš pár takových fotek a nebudeš stíhat mazat PM:-)Jinak samo závist:-) Sorry, ale mam je druhy den, takze s prodejem nepocitej Bez do novych, ty hodinky za to urcite stoji, na zivo vypadaji jeste mnohem lip!A na to ze se silikonem a preklapeckou vazi asi 2,5x tolik co moje titanovy Stainy, se nosi neuveritelne pohodlne, vubec o nich na ruce nevim
andiem Odesláno 22. května 2013 Nahlásit Odesláno 22. května 2013 @Strocek: Dik :-) Ten chlupac je "NASA Velcro Strap" by huhu4d :-) Puvodni tah, co na nich byl, byl totalne depilacni a tohle jsem tam dal "z nouze", nez najdu neco, co by se na ne hodilo... ale uz jsem si tak zvykl, ze vlastne ani nahradu za chlupace nehledam :-D
Doporučené příspěvky