CEGY Odesláno 30. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2013 Co je zajimavyho na tehle hodinkach krom napisu PP? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 30. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2013 Fotka z butiku to není :-) PP Aquanaut 5167... Zdravíme s taťkou z Německa :-)Rendo, nádhera! Blahopřeju! I když: Co teď? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 30. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2013 Jsem hoodne zvedavy co bude další :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 30. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2013 Co je zajimavyho na tehle hodinkach krom napisu PP?musím říct, že mě nerajcne ani to PP... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 30. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2013 . .....já chci taky takovýho hodnýho taťku... Taky jsem o tom premyslel (spis bohatyho, protoze hodnyho mam), kdyz jsem videl tu fotku spony, ale nakonec jsem prisel na to, ze asi radsi ani ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 30. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2013 PP jsou krasne a ta naloz a aura historie, imidz, MI, asociaci, celebrit a vubec, vseho, je brutalni. Ty osmidenni portugaly se ted na ruku asi moc nedostanou. Konec cesty to neni, PP ma pomerne dlouhy zebricek vzhuru, tohle je prave zacatek. Ja bych teda sel do velkych, modrych Nautilu na kovu, ale to se na rozdil od techto McCartneyovek nikdy nestane. Gratuluji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andiem Odesláno 30. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2013 @stig: a, kua, aquanaut... slint, slint, slint... Sent from my LT26i using Tapatalk 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviakk007 Odesláno 30. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2013 In the Shadow of the Moon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jencekgs Odesláno 30. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2013 Jedna z večerní procházky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WEIDER Odesláno 30. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2013 Zelezo k zelezu.Za mna palec hore. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 30. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2013 Tak ja nevim.. Vsichni jsou odvareny z tech PP, ale prijdou mi takove obycejne.. To speedy maj svou dusi a krasu..breguet- umelecka dila.. Ale tyhle pp =asi to nedokazu ocenit, ale pokud jsi spokojen st1gu tak gratulace k rozhodnuti a vyberu. At se Ti libi. Za me zatim stale vítězí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
st1g Odesláno 30. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2013 Všem mockrát děkuji, co bude dál.. To je těžká otázka, ale existuje spousty krásných hodinek :-) ... Jinak vzhled hodinek je samozřejmě subjektivní, ale zrovna tyto hodinky podle fotek soudit nelze, protože ta pohodlnost na ruce, nádherný, rychlý a hlasitý zvuk rotoru a hlavně ten respekt, co z těchto hodinek vyzařuje, to se nedá fotkou vyjádřit. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 30. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2013 jencegs: ten efek obtisklyho cifru na skle je proste super a ty UX pusobi i diky tomu uzasne kompaktne, U1 uz jsou takovej trochu popelnicek i kdyz na 1000m potapky je to porad vice jak slusny! stg1: jsou naprosto super! Ta jednoduchost a neokazalost je na nich to nejlepsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 30. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2013 Tak ja nevim.. Vsichni jsou odvareny z tech PP, ale prijdou mi takove obycejne.. To speedy maj svou dusi a krasu..breguet- umelecka dila.. Ale tyhle pp =asi to nedokazu ocenit, ale pokud jsi spokojen st1gu tak gratulace k rozhodnuti a vyberu. At se Ti libi.Za me zatim stale vítězíDo Lednice frcim zitra :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 30. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2013 Chlapi, měknete. Bejt to Tada, tak mu naložíte, že se chlubí cizím peřím... Tak ať jsme trochu konzistentní, gratuluji Nerovi k nákupu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
st1g Odesláno 30. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2013 Chlapi, měknete. Bejt to Tada, tak mu naložíte, že se chlubí cizím peřím... Tak ať jsme trochu konzistentní, gratuluji Nerovi k nákupu Nero neplatil nic... byla to výměna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartop Odesláno 30. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2013 Nero neplatil nic... byla to výměna To jsi menil za ledvinu...? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaxT Odesláno 30. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2013 Nero neplatil nic... byla to výměna štveš mě, ale alespoň už vím kdo mi je vyfouk.Moc a moc gratuluju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 30. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2013 Fotka z butiku to není :-) PP Aquanaut 5167... Zdravíme s taťkou z Německa :-) tak to je paráda, to bych si uměl představit jako cíl, gratuluji !!! Kluci, jste fakt kanci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
st1g Odesláno 30. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2013 To jsi menil za ledvinu...? :-) To zase ne :-) štveš mě, ale alespoň už vím kdo mi je vyfouk.Moc a moc gratuluju. Děkuji Peťo ... pro tentokrát jsem byl rychlejší :-D tak to je paráda, to bych si uměl představit jako cíl, gratuluji !!! Kluci, jste fakt kanci Díky Honzo.. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky