Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

PP jsou krasne a ta naloz a aura historie, imidz, MI, asociaci, celebrit a vubec, vseho, je brutalni. Ty osmidenni portugaly se ted na ruku asi moc nedostanou. Konec cesty to neni, PP ma pomerne dlouhy zebricek vzhuru, tohle je prave zacatek. Ja bych teda sel do velkych, modrych Nautilu na kovu, ale to se na rozdil od techto McCartneyovek nikdy nestane. Gratuluji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak ja nevim.. Vsichni jsou odvareny z tech PP, ale prijdou mi takove obycejne.. To speedy maj svou dusi a krasu..breguet- umelecka dila.. Ale tyhle pp =asi to nedokazu ocenit, ale pokud jsi spokojen st1gu tak gratulace k rozhodnuti a vyberu. At se Ti libi.

Za me zatim stale vítězí

post-15935-0-60443900-1377890914_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Všem mockrát děkuji, co bude dál.. To je těžká otázka, ale existuje spousty krásných hodinek :-) ... Jinak vzhled hodinek je samozřejmě subjektivní, ale zrovna tyto hodinky podle fotek soudit nelze, protože ta pohodlnost na ruce, nádherný, rychlý a hlasitý zvuk rotoru a hlavně ten respekt, co z těchto hodinek vyzařuje, to se nedá fotkou vyjádřit. :-)

Odkaz ke komentáři

jencegs: ten efek obtisklyho cifru na skle je proste super a ty UX pusobi i diky tomu uzasne kompaktne, U1 uz jsou takovej trochu popelnicek i kdyz na 1000m potapky je to porad vice jak slusny!

stg1: jsou naprosto super! Ta jednoduchost a neokazalost je na nich to nejlepsi :notworthy:

Odkaz ke komentáři

Tak ja nevim.. Vsichni jsou odvareny z tech PP, ale prijdou mi takove obycejne.. To speedy maj svou dusi a krasu..breguet- umelecka dila.. Ale tyhle pp =asi to nedokazu ocenit, ale pokud jsi spokojen st1gu tak gratulace k rozhodnuti a vyberu. At se Ti libi.

Za me zatim stale vítězí

Do Lednice frcim zitra :-)

Odkaz ke komentáři

To jsi menil za ledvinu...? :-)

To zase ne :-)

:clap:  štveš mě, ale alespoň už vím kdo mi je vyfouk.

Moc a moc gratuluju.

Děkuji Peťo ... pro tentokrát jsem byl rychlejší :-D

:eek:  tak to je paráda, to bych si uměl představit jako cíl, gratuluji !!!  Kluci, jste fakt kanci  :)

Díky Honzo.. :-)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...