wolfesh Odesláno 16. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2013 Paráda, přesně do tohoto prostředí ty hodinky patří! Krása, přesně to mě napadlo! Diky. Takováto panoramata jsem si dopřával o dovolených, když ještě nebyly děti. Celý den jsem nepotkal člověka a do civilizace jsem se vracel jako jiný člověk. Chybí mi to. A závidím. Však já ty bestie malý rozchodím a vrátím se do skal. A Explorery tam samozřejmě z historických důvodu pasujou. Clovek obcas potrebuje vypnout; verim, ze to chybi... Tak at navrat dopadne co nejdrive. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricardo216 Odesláno 16. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2013 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 16. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2013 Léto a s ním i NATO sezóna skončila, nový řemen z Toskánska.parada. ja taketo remene mozem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 16. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2013 Za mě: Lum-Tec Ti sedí lépe.Zdá se mi, že i na fotce je vidět, že tě korunka od Kemmnerl bude dřít do hřbetu ruky. To je jen dojem, je to v pohodě. Klasické pouzdro s se standardně umístněnou korunkou rozumné velikosti. Určite k Lüm-tecom........ Lüm-tec ám Kluci, pořizoval jsem jej hlavně kvůli Kemmnerkám, pochvalte mi ho i na nich.Nebo se vám to pořád nezdá? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 16. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2013 Dnes bronzo od steinharta. Poslano z ajfouna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 16. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2013 dnes deskdiving a la IWC Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 16. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2013 Za mě: Lum-Tec Ti sedí lépe. Zdá se mi, že i na fotce je vidět, že tě korunka od Kemmnerl bude dřít do hřbetu ruky. To je jen dojem, je to v pohodě. Klasické pouzdro s se standardně umístněnou korunkou rozumné velikosti. Určite k Lüm-tecom........ Lüm-tec ám Kluci, pořizoval jsem jej hlavně kvůli Kemmnerkám, pochvalte mi ho i na nich. Nebo se vám to pořád nezdá? Mně se na těch Kemmerech líbí víc, jen jsem neměl čas ti to napsat dřív. Ale úplně nejradši mám kovové tah, takže bych to řešul jinak: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odesláno z mého HTC Incredible S pomocí Tapatalk 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 16. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2013 (upraveno) Mně se na těch Kemmerech líbí víc, jen jsem neměl čas ti to napsat dřív. Ale úplně nejradši mám kovové tah, takže bych to řešul jinak: uploadfromtaptalk1379322650394.jpg Odesláno z mého HTC Incredible S pomocí Tapatalk 4 Díky.Na LT už je něco jiného. Teď se dívám, že jsem měl vteřinu počkat ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 16. září 2013 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 16. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2013 To je jen dojem, je to v pohodě. Klasické pouzdro s se standardně umístněnou korunkou rozumné velikosti. Kluci, pořizoval jsem jej hlavně kvůli Kemmnerkám, pochvalte mi ho i na nich.Nebo se vám to pořád nezdá?Řemen je fajn,vypadá velmi dobře,jen ty Kemnerky nějak nejdou k těm Lumtechům Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 16. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2013 parada. ja taketo remene mozem Myslim, ze jsi posilal odkaz na ten obchod :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 16. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2013 Frankie Sinatra... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 16. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2013 ty jo Vite, ten remen jim sedl perfektne, dal jim uplne novej rozmer.... Díky.Na LT už je něco jiného. Teď se dívám, že jsem měl vteřinu počkat ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 16. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2013 dnes deskdiving a la IWCmoje vysneny hodinky,pecka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 16. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2013 (upraveno) Na novém řemeni Rios: Edit: nemůžu si pomoct, ještě jedna: Sluší jim to, myslím... Upraveno 16. září 2013 uživatelem baza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslav 2 Odesláno 16. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2013 Laguna. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 16. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2013 Na novém řemeni Rios:Samozřejmě že sluší ... Kuwa mně se stejská Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 16. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2013 Stejska?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 16. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2013 Stejska??+1 ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 16. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2013 (upraveno) Samozřejmě že sluší ... Kuwa mně se stejská Na novém řemeni Rios: DSC_0686.JPG Edit: nemůžu si pomoct, ještě jedna: DSC_0683.JPG Sluší jim to, myslím... To je TENTO fešák že? ty jo Vite, ten remen jim sedl perfektne, dal jim uplne novej rozmer.... Díky Kide, je to moc zajímavý řemen. Upraveno 16. září 2013 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 16. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2013 To je jen dojem, je to v pohodě. Klasické pouzdro s se standardně umístněnou korunkou rozumné velikosti. Kluci, pořizoval jsem jej hlavně kvůli Kemmnerkám, pochvalte mi ho i na nich.Nebo se vám to pořád nezdá?Hodinky jsou to krádný, řemen taky krásnej, bez debat. Ale nějak mi na té Tvé chlapské pazouře víc sedí Lum-Tec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky