El Nano Odesláno 17. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2013 venku je nádherně, ale stejně jsem zavřenej doma, tak aspon balkónovka a po dlouhé době kůže...
kubson Odesláno 17. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2013 hodinky jsou jasné, místo je za 2 bludišťáky a jméno vcholu vykukujícího mezi dvěma kopci je za 3
HondzaX Odesláno 17. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2013 Pilotky jsou tu, jak koukám, hodně frekventované. Přesto ale přispěji svou troškou do mlýna i já - ať jich je tu ještě víc :-)Dnes Steinhart Nav B-Uhr, A Muster, 44 mm
Bullet Odesláno 17. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2013 Cikinku, víš, co se mi na tobě líbí? Že nejsi línej se pořádně najíst:-D Odesláno z mého HTC One mini pomocí Tapatalk no,vařit neumím, ale jidlo mám opravdu rád ... určitě tu nebudu sám...
financ Odesláno 17. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2013 Tvoje finální svatá čtveřice?Trojice pro denní nošení, Autavky jsou bonusovka, s těma nejde jít do vody. Ještě by to chtělo GMT :-) Nezávidim ti to ranní rozhodovaní... Vlastně kecam... závidim Paráda!Naše nejmenší má tolik hraček, že jsme to rozdělili do tři krabic a točíme to po týdnu. Dělám to stejně :-) Hele nemáš ty nějaké předky z bývalé SSSR?
bohus76 Odesláno 17. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2013 se Spiritama nebo jinýma běžnýma Seikama absolutně nesrovnatelná,DSCN5735.JPGNo teď jsi mě teda urazil,hoď se rybám :-) /Tož pěkné sú ty Grandy/
Vit Odesláno 17. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2013 Včera jsem zase trochu blbnul s řemenama. Zatímco Kemmner a V1 se fotí samy, tak M8 a PRS CAF mě vždy při focení trápí (s..ou) a přes velkou snahu je výsledek nic moc.
NERO.8 Odesláno 17. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2013 Včera jsem zase trochu blbnul s řemenama. Zatímco Kemmner a V1 se fotí samy, tak M8 a PRS CAF mě vždy při focení trápí (s..ou) a přes velkou snahu je výsledek nic moc. já jsem měl s jejich focením taky problém ? jinak se přiznám, že mám raději, když je té červené méně ...
Wanderer Odesláno 17. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2013 Přidávám tři stylové ze včerejška, kam se tyhle hodinky vyloženě hodí... Ardeny 1944
NERO.8 Odesláno 17. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2013 Přidávám tři stylové ze včerejška, kam se tyhle hodinky vyloženě hodí... Ardeny 1944 tak tomu nelze nic vytknout ... s tebou bych si to teda nechtěl rozházet ?
travex Odesláno 17. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2013 Přidávám tři stylové ze včerejška, kam se tyhle hodinky vyloženě hodí... Ardeny 1944 Fotky Wanderera mě vždy baví. Ta sépiová fotka v přilbě je super, prostě vychytáno do detailů.Akorát mi vrtá hlavou, proč v pistoli není zásobník?
sect Odesláno 17. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2013 Financ: nádhera, těším se až se někde potkáme na srazu. Já dneska na horách a nějak jsem si ráno zapoměl nastavit čas.....foceno kolem poledne.
Alexion Odesláno 17. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2013 Vetsi, nez jsem si myslel. Stoprocentne by byly jedine na foru. Kolik mas ruku? tak co moze byt? no ak to bola otazka na mna, ruka je cca 16,5 - 17 cm.velkostne mi boli tak na hrane. kvoli ich dokonalemu spracovaniu by som aj tie 2 mm naviac prekusol. :-)
pebe Odesláno 17. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2013 na výletě po Broumovských skalách
Pavel K. Odesláno 17. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2013 Dnes venku celý den "mlíko"
Wanderer Odesláno 17. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2013 Fotky Wanderera mě vždy baví. Ta sépiová fotka v přilbě je super, prostě vychytáno do detailů.Akorát mi vrtá hlavou, proč v pistoli není zásobník?V pistoli není zásobník, protože pistole je ostrá a nějak to neklaplo s logistikou, takže nebyly slepé .45ACP. To je lepší vyndat i zásobník. No a na fotce je moje žena a syn, samozřejmě v dobovém oděvu, akorát kluk už je trochu větší, měl bych tu fotku zaktualizovat. Nero: My jsme stejně celý víkend stříleli jen slepými...
Doporučené příspěvky