Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

V 15. 6. 2011 v 12:02, 'Frantik' napsal:

Paráda, nejlepsi PAM ve tvem portfoliu!! Gratuluju a hlavne ti strasne a nepokryte zavidim Posted Image

Díky! To potěší. :guitar: Ale ani 210 (na obrázku) nejsou špatný. Ale ta 8denní rezerva je samozřejmě v porovnání s Unitasem famózní. Minulý týden jsem měřil rezervu nátahu na 8mi denních 311. Večer v Kartáči v Ostravě je na srazu ostravského Chronomagu natahoval kdo měl ruce. Domů jsem jel kolem půl desáté večer. Nakonec jsem už psychycky nevydžel a po devíti dnech a 3 hodinách je při nulové optické rezervě natáhl znovu. Teď tedy vyzkouším ještě rezervu u Radiomirů 268. :guitar:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tie noci okolo splnu mi nerobia dobre. vcera som sa trochu zabehol a stratil som orientaciu, musela po mna zena autom. som zvedavy ako dopadnem dnes. asi som nemal vysadit tie lieky.

btw, este ze ma nenasli polovnici, to by zas bol curbes.. :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

V 15. 6. 2011 v 19:32, 'Petrson' napsal:

Pamerai jsou opravdu krásné a noblesní hodinky, které zaujmou na první pohled a jsou nezaměnitelné, takže gratulace :smile_anim:

Panerai jsou naprd, ten blázinec kolem řemenů je zničující :D

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

Petrsne, to mě u tebe překvapuje. Panerai je podobný příběh jako Rolex. Základní PAM jsou přece obyčejný hodinky s obyčejnými kalibry akorát s pěkně připraveným příběhem a odkazem. Teď nemyslím 1950 a inhousy, ale fakt ten základ.

Edit. Nerejpu. Respektuju, že ti Rolex přijdou na úrovni jako Seiko akorát za dvacetinásobek ceny. Proto mě překvapilo, že tady ti to nepřijde jako třeba Steinharty za desetinásobek.

Edit 2. Nic proti PAM. Mám je rád a rád se k nim někdy vrátím.

Upraveno uživatelem bandicoot
Odkaz ke komentáři

V 15. 6. 2011 v 20:10, 'bandicoot' napsal:

Edit 2. Nic proti PAM. Mám je rád a rád se k nim někdy vrátím.

Jasná věc... taky vím, že pokud situace a finance dovolí, tak Panerajky jednou budou. Dokonce už vím, že zase můžu pokukovat po nějakejch "klasikách" (samozřejmě v pouzdře 1950) protože ten mruk a toužení po Submersiblech mně dokonale saturují Eterny. Horší je, že se mně v hlavě čím dál víc usazuje bažení po AP ROOS. Už nějakej čas se mně líbí, ale je to čím dál horší. Naštěstí peněženka na to má zcela odlišnej názor. Alespoň zatím... :D Upraveno uživatelem Kalifx
Odkaz ke komentáři

V 15. 6. 2011 v 20:43, 'lib' napsal:

kalife, AP ROOS Ti kdykoliv za flasku rozmluvim, vzdyt to pozdro 'kulaty/nekulaty/hranaty' je strasne hnusny! :(

Vyloučená věc libe. :) Omlouvám se za obrázkové OT, ale třeba tyhle budu chtít vždycky. :)

Odkaz ke komentáři

V 15. 6. 2011 v 18:19, 'instant' napsal:

tie noci okolo splnu mi nerobia dobre. vcera som sa trochu zabehol a stratil som orientaciu, musela po mna zena autom. som zvedavy ako dopadnem dnes. asi som nemal vysadit tie lieky. este ze ma nenasli polovnici, to by zas bol curbes.. :)

Krásný text, krásné zvíře, co nosí krásné hodinky.

My choice:

Odkaz ke komentáři

Plastiki jsou výborný outdoor hodinky :)

Jedna ala Pafelik style :)

A jedna Alda style :)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...