FiXilVer Odesláno 15. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2011 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FiXilVer Odesláno 15. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2011 a este jedna starsia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 15. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2011 FiXilVer-takový pěkný Rolexy a tak hnusnej natostrap,sorry,ale ta oranžová fakt nééé.Proč ne klasickej černej třeba? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 15. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2011 FiXilVer-takový pěkný Rolexy a tak hnusnej natostrap,sorry,ale ta oranžová fakt nééé.Proč ne klasickej černej třeba? náhodou vypadá letně.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FiXilVer Odesláno 15. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2011 FiXilVer-takový pěkný Rolexy a tak hnusnej natostrap,sorry,ale ta oranžová fakt nééé.Proč ne klasickej černej třeba? uznavam, ze najkrajsie su na tahu, ale NATO remienky su neuveritelne pohodlne.. cez leto.. no a preco oranzovy? hodil sa mi ku tricku a ten modry tiez a preco nie cierna? asi preto, lebo dat na rolexy nieco ine ako povodny tah je pre par nadsencov barbarstvo.. ini toleruju aspon ten NATO strap. A aj to len preto, lebo stare plechove tahy maju tak vyhrkane a sedia na puzdre s takou volou, ze sa boja aby im nespadli.. a co ine by sa tam aj dalo dat? koza? HAHA dobry "ftip" tak ked uz "porusujem pravidla" tak preco to robit s nudnou ciernou, ked na vyber je tak vela inych farieb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 15. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2011 Pořád Vulcain Cricket Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 15. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2011 FiX-ale jo dobře,já mám problém s oranžovou barvou noo,jak vidím chlapa,kterej má něco oranžovýho na sobě,vždycky je to nějakej divnej pavouk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 15. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2011 dneska jsem měl stejný nápad, provedení, ale za FiXilVerem pokulhává... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Red Dwarf Odesláno 16. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2011 Dneska testuju novou sponu takže na provizorní kůži moje definitivní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 16. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2011 Od šesti drsný bike ride doprovázen příjemnou ranní rosou a bahnem Do práce musí jít člověk fit" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukin_ova Odesláno 16. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2011 Dnes musím být slušňák .. Ale myslím, že Cosmonauty jsou k tomu v pohodě. Titan se dobře nosí a hlavně se mi líbí, že je nemusím pořád seřizovat. Jsou prostě přesné jak švýcarské hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 16. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2011 Byly na ruce, ale sebral mi je Kryštof. Budu je muset vyměnit zpátky za "tů-tů". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 16. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2011 Byly na ruce, ale sebral mi je Kryštof. Budu je muset vyměnit zpátky za "tů-tů". Tak přesně takovouhle hračku jsem si vždycky přál, když jsem byl malý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 16. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2011 (upraveno) Vyvetral jsem Poljoty. Chtel bych timto velice podekovat clenovi Marty35, ktery mel remen navic a daroval mi jej! Cinim verejny zavazek, ze as ze potkame, ma u me panaka nebo pivo nebo tak neco. Fakt diky, Martine. Myslim, ze jim slusi. Upraveno 16. srpna 2011 uživatelem little_w Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 16. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2011 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 16. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2011 (upraveno) IWC Vintage Ingenieur? *to nebude, tam je datumka černá Upraveno 16. srpna 2011 uživatelem Peta-Biker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 16. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2011 Jaegery? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 16. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2011 jedna za jazdy.. do not do it at home, kids Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 16. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2011 Byly na ruce, ale sebral mi je Kryštof. Budu je muset vyměnit zpátky za "tů-tů". 270ky! Tak to je tedy velká paráda! Ty ti hned tak mladej asi nevrátí.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 16. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2011 Ke svému vlastnímu údivu, nasadil jsem na ruku, roztočil chrono a už nesundal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky