Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

Vit-ja mam nato rad,ale v tomhle pripade mi to nesedne.

NATO by možná nebylo tak hrozný, ale ZULU s těmi obřími poutky je na těchhle hodinkách hrůza......

Máte pravdu, těch poutek jsem si nevšiml, jsou brutální.

----------------------------------------------------------------------------

Instante, takový kvítek?

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Vit
  • Dát hlas 3
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Misoo: Kua a čo som, Rothschild? :D Ale vážne, NATO remeň mi vyhovuje hlavne pohodlím. Väčšina kožených mi príde velmi tuhých, i keď možno som ešte fakt kvalitný kožený remeň nemal. Tiež vidím trochu problém v tom, že krokodýlom z nich urobím skoro čistokrvné oblekovky... a oblek nosím tak raz ročne.

// Ale teda nevyzerá to zle... len ma vždy irituje tá medzera medzi puzdrom a remeňom

tak zas kilko - dve by ta nemali polozit :) jj, krokous to je oblek, ale nieco matneho cierneho z krowky, na mieru s vyplnenim noziciek od majstra simy by nemuselo byt zleeee  :) a kvalitna kozka je takmer rovnako ohybna ako nato ! ;)

inac dneska -10°C  :santa:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem misoo
Odkaz ke komentáři

Tak dnes přišly po dvou měsících z lázní. Radost jak kdybych je dnes koupil.

Jedna nekvalitní mobilovka

Odkaz ke komentáři

Dlhsie som neprispel, tak dam viac naraz:

20140430_104624_0.jpg

Postastilo sa mi previezt na hybride.

DSC_0171.jpg

V jaskyni Driny som zaziaril.

DSC_0009.jpg

K dnesnemu dnu uz precitane: povodne znenie Frankenstein-a,  Fun Facts: napisala to 18 rocna slecna, v roku 1818. Znacna cast deju sa odohrava v Zeneve. 

Upraveno uživatelem Matej09
  • Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Zjistil jsem, že jsem jako ženská, hrabal jsem se v trezoru a najednou jsem zjistil,že nemám nic na ruku na dovolenou, původně jsem myslel, že si vezmu Gerlachy, ale kamarád je ze mne vydyndal,Seika zabral na dovolenou junior,Fortisy už mají jednu za sebou, jeden nákup nevyšel, tak jsem to vzal od podlahy, chtěl jsem už déle nějaké hovadské tool hodinky a tak jsem sáhnul po Eco-Zilla  v Titanu.

A titanová sada nožiček na nandání běžného pásku /stejně tam skončí mesh/ už letí z USA

Upraveno uživatelem Tikal
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...