Vit Odesláno 5. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2014 (upraveno) Vit-ja mam nato rad,ale v tomhle pripade mi to nesedne. NATO by možná nebylo tak hrozný, ale ZULU s těmi obřími poutky je na těchhle hodinkách hrůza...... Máte pravdu, těch poutek jsem si nevšiml, jsou brutální. ---------------------------------------------------------------------------- Instante, takový kvítek? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 5. srpna 2014 uživatelem Vit 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sta Odesláno 5. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2014 u stepana to mame mooooc radi:))no my tam byli uplne poprve a dost nas to zklamalo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 5. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2014 (upraveno) Misoo: Kua a čo som, Rothschild? Ale vážne, NATO remeň mi vyhovuje hlavne pohodlím. Väčšina kožených mi príde velmi tuhých, i keď možno som ešte fakt kvalitný kožený remeň nemal. Tiež vidím trochu problém v tom, že krokodýlom z nich urobím skoro čistokrvné oblekovky... a oblek nosím tak raz ročne. // Ale teda nevyzerá to zle... len ma vždy irituje tá medzera medzi puzdrom a remeňomtak zas kilko - dve by ta nemali polozit jj, krokous to je oblek, ale nieco matneho cierneho z krowky, na mieru s vyplnenim noziciek od majstra simy by nemuselo byt zleeee a kvalitna kozka je takmer rovnako ohybna ako nato ! inac dneska -10°C Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 5. srpna 2014 uživatelem misoo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 5. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2014 půjčených DLC Dajtony.... Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yaras Odesláno 5. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2014 Moji oblíbení...Poličské pivo a Hydroconquest... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jencekgs Odesláno 5. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2014 Tak dnes přišly po dvou měsících z lázní. Radost jak kdybych je dnes koupil.Jedna nekvalitní mobilovka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 5. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2014 Zase chvilku odpočívaly ale na kouzlu nic neztratilyNo to teda neztratily a konečně mám odpověď na otázku, kdo je strůjcem mého slintání nad kalendářem tento týden. Jsou nádherné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matej09 Odesláno 5. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2014 (upraveno) Dlhsie som neprispel, tak dam viac naraz:Postastilo sa mi previezt na hybride.V jaskyni Driny som zaziaril.K dnesnemu dnu uz precitane: povodne znenie Frankenstein-a, Fun Facts: napisala to 18 rocna slecna, v roku 1818. Znacna cast deju sa odohrava v Zeneve. Upraveno 5. srpna 2014 uživatelem Matej09 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T1000 Odesláno 5. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2014 Steelfishe mobilem. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaxT Odesláno 5. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2014 Foceno iPadem a ještě skoro potmě, hrůza. Hodinky ale docela dost prima :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 6. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2014 Prejem dobre rano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefanM Odesláno 6. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2014 Nenosím ich často, ale vždy keď ich mám, tak si hovorím, že by som ich mal nosiť častejšie. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 6. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2014 Dobré ráno Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 6. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2014 D-Day Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 6. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2014 dnes takto... Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 6. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2014 dnes oblekovky... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sqad Odesláno 6. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2014 Nádherná záležitost!Dobré ráno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bacil.357 Odesláno 6. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2014 Flug nach Leipzig..... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 6. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2014 (upraveno) Zjistil jsem, že jsem jako ženská, hrabal jsem se v trezoru a najednou jsem zjistil,že nemám nic na ruku na dovolenou, původně jsem myslel, že si vezmu Gerlachy, ale kamarád je ze mne vydyndal,Seika zabral na dovolenou junior,Fortisy už mají jednu za sebou, jeden nákup nevyšel, tak jsem to vzal od podlahy, chtěl jsem už déle nějaké hovadské tool hodinky a tak jsem sáhnul po Eco-Zilla v Titanu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. A titanová sada nožiček na nandání běžného pásku /stejně tam skončí mesh/ už letí z USA Upraveno 6. srpna 2014 uživatelem Tikal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 6. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2014 no my tam byli uplne poprve a dost nas to zklamalo...Souhlas za cestu z Prahy to nestoji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky