kloubik Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2014 Jedna podvecerni: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Alda Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2014 Zupan po dedovi, hodinky po Konradovi, ja jsem spokojeny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2014 Malej facelift v podobe cerny lunety. Ted jsem spokojenej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník cecil Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2014 dneska vintage reissue king diver Orient 469 spolu s bronzovkami nav-b uhr na novém pštrosovi od zrna.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2014 A chčije a chčije.....PAM Radiomir 210 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2014 v HK nechčije Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2014 Včera byl komorní srázek, tak jedna fotka ... Orient & Amfibie & Nav B Chrono. Jinak dobrý Zekone! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rydvik Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2014 Jak z Holešovic, chceš lepáka? Tohle je super reedice Seagull pilotních hodinek čínský armády!! Vždyď Horhe je opravdový labužník.....na srazu určo omrknu ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rydvik Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2014 Jak z Holešovic, chceš lepáka? Tohle je super reedice Seagull pilotních hodinek čínský armády!!Horhe je labužník.....už se těším na sraz a čumendo ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2014 Včera byl komorní srázek, tak jedna fotka ... Orient & Amfibie & Nav B Chrono. Jinak dobrý Zekone!Co je to za Amfibie a jaký je rozměr?Líbí se,chtělo by to trochu detailní fotku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2014 V jednoduchosti je krása...moje první automaty a stále spolu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2014 Bohušu ... ty Amfibie jsou člena Martar, on Ti k nim určitě rád řekne více, já o nich moc nevím, ale jsou to jeho oblíbený hodinky . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yaras Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2014 Obed a pepsiny... Sent from your iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2014 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2014 Co je to za Amfibie a jaký je rozměr?Líbí se,chtělo by to trochu detailní fotku.Ahoj Bohuši, jsou to Amfibie SE s nerez lunetou a Gagarinem na dýnku, speciální edice pro Meranom, které jsem si upravil (výměna cifru) tak, aby se mi líbily a daly se nosit. Rozměry pouzdra (710, tzv. Ministry) jsou 41 x 45mm, výška překvapivých 15,3 mm (ale působí mnohem nižší, protože samotné pouzdro je nízké a vyčnívá z něj jen vypouklé sklíčko a dýnko. Rozteč nožek je 22 mm. Více info a fotek tady:http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/71870-potápky-na-kůži/?p=1215910http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/71870-potápky-na-kůži/?p=1253011http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/65967-vostok-amphibia/?p=1213687 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2014 modraky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2014 modraky... hezký to máš :-) já pořád stejně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2014 Diky, auticka mas tiez pekne! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2014 furt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky