bedja Odesláno 18. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2011 ..a jedna potápková..ne na ruce.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 19. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2011 (upraveno) Dneska nový přírustek... zítra pojedou k hodináři na výměnu lunety za potápěčskou a půjdou na mesh.... uvidíme jak to bude fungovat :-) Upraveno 19. září 2011 uživatelem kloubik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 19. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2011 prejed je buldozerem a kup si GMT Mastery, tohle je lacina nahrazka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 19. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2011 Zdar Pražáci, o víkendu jsem byl u Vás na návštěvě, tak jedna taková "povinná".... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 19. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2011 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enslow Odesláno 19. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2011 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 19. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2011 Jarette neskutečně Ti ty suby padnou ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 19. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2011 Když to tu vidím, zase mě chytají RLX choutky...Jarettovy Red Suby a ty Viktorovy EXP II, to jsou prostě krásný hodinky. Ještěže má člověk pořád o čem snít... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 19. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2011 Když to tu vidím, zase mě chytají RLX choutky...Jarettovy Red Suby a ty Viktorovy EXP II, to jsou prostě krásný hodinky. Ještěže má člověk pořád o čem snít... ..to mě připomíná...jak jsi říkal něco o dobrovolném BANu....začínám to tak na dva roky zvažovat.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 19. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2011 (upraveno) ..to mě připomíná...jak jsi říkal něco o dobrovolném BANu....začínám to tak na dva roky zvažovat.. Já se vždycky doma podívám na ty dva hladové krky a ženu na mateřské a trošku mě choutky na hodinky za 100k+ přejdou. Momentálně jsem saturovaný, pátý kousek už bych neunosil a jen by mě to zase nutilo prodávat se ztrátou. Takže si jen tak sním.. Konec OT. Dneska opět (pre-)Moonday (fotka z min. týdne) a moje dojebané Spídy Upraveno 19. září 2011 uživatelem organic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 19. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2011 se vždycky doma podívám na ty dva hladové krky no to jsem udělal předevčírem a řek jsem si, že radši nebudu 3 měsíce žrát sám, načež jsem ty PAMy zaplatil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 19. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2011 no to jsem udělal předevčírem a řek jsem si, že radši nebudu 3 měsíce žrát sám, načež jsem ty PAMy zaplatil něco mi uniklo Bandi? s laskavým svolením majitele ještě toto... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 19. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2011 (upraveno) no to jsem udělal předevčírem a řek jsem si, že radši nebudu 3 měsíce žrát sám, načež jsem ty PAMy zaplatil To mi připomíná kámoše, co si koupil kdysi dávno, cca 20 let zpět, Fender Stratocaster a opravdu pak dva měsíce hladověl. Ale měl kytáru svých snů, a má ji dodnes. Upraveno 19. září 2011 uživatelem organic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 19. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2011 něco mi uniklo Bandi? Jo, mam na cestě PAM nulky. Doppelchrono prostě na víkendy odkládám, nejsou to hodinky do akce. Takže poruším pravidlo jednoho kusu a chvíli ponosím oboje. Kombo dress/casual. Když jsem si zadal podmínky: MI, značka, manuál, diver, kaučuk, žádný komplikace - tak z toho nemohlo vypadnout nic jinýho. PAM111 jsem měl kdysi 14 dnů, takže si je moc rád užiju. No a navíc, abych parafrázoval vlákno o obhajobě hodinek "žena nic nepozná, oboje jsou velký, černý, na černým řemenu". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 19. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2011 něco mi uniklo Bandi? s laskavým svolením majitele ještě toto... Tome, jsou hodně veliký na ruce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 19. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2011 Tome, jsou hodně veliký na ruce? nemají nožky, takže se na ruku vejdou (i Gasovu ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 19. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2011 On the road again Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 19. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2011 nemají nožky, takže se na ruku vejdou (i Gasovu ) To je zvlášní......nikdy dříve jsem si nevšiml, že máš obě ruce levé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 19. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2011 nemají nožky, takže se na ruku vejdou (i Gasovu ) prosimte, dyt aji tobe sou velky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 19. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2011 dnes Seika... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky