Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Když to tu vidím, zase mě chytají RLX choutky...Jarettovy Red Suby a ty Viktorovy EXP II, to jsou prostě krásný hodinky. Ještěže má člověk pořád o čem snít...

..to mě připomíná...jak jsi říkal něco o dobrovolném BANu..:D..začínám to tak na dva roky zvažovat..:D :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

..to mě připomíná...jak jsi říkal něco o dobrovolném BANu..:D..začínám to tak na dva roky zvažovat..:D :D

Já se vždycky doma podívám na ty dva hladové krky a ženu na mateřské a trošku mě choutky na hodinky za 100k+ přejdou.

Momentálně jsem saturovaný, pátý kousek už bych neunosil a jen by mě to zase nutilo prodávat se ztrátou. Takže si jen tak sním..

Konec OT.

Dneska opět (pre-)Moonday (fotka z min. týdne) a moje dojebané Spídy

Upraveno uživatelem organic
Odkaz ke komentáři

no to jsem udělal předevčírem a řek jsem si, že radši nebudu 3 měsíce žrát sám, načež jsem ty PAMy zaplatil :)

:) To mi připomíná kámoše, co si koupil kdysi dávno, cca 20 let zpět, Fender Stratocaster a opravdu pak dva měsíce hladověl. Ale měl kytáru svých snů, a má ji dodnes. Upraveno uživatelem organic
Odkaz ke komentáři

něco mi uniklo Bandi? :)

Jo, mam na cestě PAM nulky. Doppelchrono prostě na víkendy odkládám, nejsou to hodinky do akce.

Takže poruším pravidlo jednoho kusu a chvíli ponosím oboje. Kombo dress/casual.

Když jsem si zadal podmínky: MI, značka, manuál, diver, kaučuk, žádný komplikace - tak z toho nemohlo vypadnout nic jinýho.

PAM111 jsem měl kdysi 14 dnů, takže si je moc rád užiju.

No a navíc, abych parafrázoval vlákno o obhajobě hodinek "žena nic nepozná, oboje jsou velký, černý, na černým řemenu".

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...