LovecK Odesláno 21. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2014 (upraveno) Diky vsem! Jo a at nejsem OT, rano jsem mel na ruce velmi zajimavy, ne vsak muj kousek... Upraveno 21. listopadu 2014 uživatelem LovecK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 21. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2014 ..pjetky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 21. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2014 Jezis kde? U nas zatim nic. Nastesti. ImageUploadedByTapatalk1416563153.548270.jpgV myčce, Cyrdo, můžeš být v klidu :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 21. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2014 Můžeme si udělat malinkatý pionýrský tábor Ne ale vážně, nějaká vánoční besídka ideálně asi v Olmíku by nebyla od věci Nejak tu začíná byt prehamiltovano , ty, Kostra, to uz jsme 3 v poměrně malým radiusu. To uz je skoro na Pioneer sraz Samozřejmě gratuluju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 21. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2014 Co říct no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 21. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2014 Že gratulace Taky jsem na ně koukal. Těším se na víc fotek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 21. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2014 V myčce, Cyrdo, můžeš být v klidu :-DFuj to jsem si oddechl! Překládaj mi střechu na stodole...to by bylo nepříjemný! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 21. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2014 Co říct no Že dobrý! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondralbc Odesláno 21. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2014 Velka radost, ze jsou zpet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 21. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2014 Velka radost, ze jsou zpet Nádhera! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Odesláno 21. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2014 Co říct no Dobrý! ....Gratuluju! Já před víkendem do pohody a na železe.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 21. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2014 Až do soboty na veletrhu: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 21. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2014 Slusnak :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 21. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2014 Jestli se nepletu, limitka čítající 80 kusů v pánském provedení, zakomponovaný barvy, na ruce pěkný, stav dobrej, People nechal bych si je, nejsou často k vidění. Je to limitka. 200ks a damska Pansku verziu som mal a hned som predal, lebo tie futbalove chrona boli nenositelne na mojej ruke. Mega velke.tieto mensie mi sedia ovela lepsie. a hodia sa mi do zbierky k tymto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 21. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2014 Můžeme si udělat malinkatý pionýrský tábor Ne ale vážně, nějaká vánoční besídka ideálně asi v Olmíku by nebyla od věci Nečteš nevíš, Julka bude přeci na Kolibě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 21. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2014 Je to limitka. 200ks a damska Pansku verziu som mal a hned som predal, lebo tie futbalove chrona boli nenositelne na mojej ruke. Mega velke.Díky za opravu, líběj se mi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 21. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2014 Co říct no Moc gratuluji a doufám, že to budeš vnímat jako příjemnou změnu. Užívej jich..jsou nádherný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 21. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2014 Díky všem. Tu změnu jsem vnímal předevšim včera večer v metru, kdy jsem se musel snažit je zakrejvat pod rukávem Frantiku supr! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 21. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2014 ...Seiko Diver Solar<br /> Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 21. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2014 Davidovky , do světa s korunkou bych vstoupil, ale asi s jiným modelem (SD), datumovka mi fakt chybí a ještě by mohli u Rolexu konečně udělat konvexní safír. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky