siwi Odesláno 28. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2014 Vykukujem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 28. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2014 dnes bohužel takto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 28. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 28. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2014 Máme radost :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 28. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2014 Máme radost :-)Tak to si byl Ty!!! Gratulace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaxT Odesláno 28. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2014 Jsem rád, že jsem je nakonec nechal doma. Dva měsíce jsem je nenosil a od včerejška mi už zase dělají radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 28. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2014 Na ceste... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 28. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2014 Jsem rád, že jsem je nakonec nechal doma. Dva měsíce jsem je nenosil a od včerejška mi už zase dělají radost. dobře jsi udělal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 28. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2014 (upraveno) Tak to si byl Ty!!! Gratulace. Jo jo :-) Puvodne sem do toho jit nechtel... ale prisel sem akorat domu s mizernou naladou, na ucte mi visely prachy za Orliky, tak sem se nechal unest... :-) Ale nelituju, jsou ve skvelym stavu. A od vcera zatim udelaly dve sekundy minus... Upraveno 28. listopadu 2014 uživatelem Kristian.nov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 28. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2014 fajny štajny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 28. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2014 Námořnická káva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 28. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2014 prvni kilometry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 28. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2014 Jo jo :-) Puvodne sem do toho jit nechtel... ale prisel sem akorat domu s mizernou naladou, na ucte mi visely prachy za Orliky, tak sem se nechal unest... :-) Ale nelituju, jsou ve skvelym stavu. A od vcera zatim udelaly dve sekundy minus...Vypadají opravdu moc hezky a na kůži to bude taky paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 28. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2014 Máme radost :-) Tak ty jsi koupil paní hodinky pod stromek? Paráda.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 28. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2014 Tak ty jsi koupil paní hodinky pod stromek? Paráda.. Vole to mi reknes ty :-D:-D Jsou mi akorat! A tecka!:-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 28. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2014 Foto ze včerejška z hospody po fotbale.Kamarád si chtěl koupit hodinky Jaguar. Tak jsem mu ukázal CreationWatches.com a nakonec koupil tyhle Seika a je nadšený jak z hodinek, tak z shopu. A musím potvrdit, že jsou krásné a za zhruba 3 tisíce perfektně zpracované.Tomu se říká osvěta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 28. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2014 Kam se hrabou Londziny :-)Ale vazne, jsou povedene. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 28. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2014 K čemu slouží u těch Kineticů to tlačítko? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 28. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2014 Na to ti odpovím i já, na zjištění rezervy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 28. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2014 na zjištění rezervyna účtu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky