Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Odesláno

Černý nečerný, stejně jsem neodolal. Alespoň budu jiný. Leden ještě neskončil a už se to šílenství zase pekelně rozjíždí.

Fotka je hnusná, ale není světlo.

Maxi, gratulace k novému kousku. Náhodou v černém nejsou VŮBEC špatné. Aspoň mas jedinečný kousek ( a modré se daji dokoupit ne ;) ? )

Odesláno

Černý nečerný, stejně jsem neodolal. Alespoň budu jiný. Leden ještě neskončil a už se to šílenství zase pekelně rozjíždí.

Maxi, gratulace, no ale teď ti budou chybět tyhle! ;) BTW: tento leden je značně specifický... ;)

Odesláno

Černou variantu v topu jsem sháněl huř než oceány a stála moc :( ale Oceány jsou stejně nej a hlavně v nerezu!

Kostra: ti dám za hubičku :D už maj NOAET cif :clap:

Kristián: mě mrzí že jsem ty Štrumy nevzal já :( poslední kousek skládačky :raygun:

Kdyby mi je dnes někdo nabídnul ve stejném stavu, za stejnou cenu, tak bych mu ruce utrhnul, toš asi tak:-) Abych ale jen nekafral, dnes opět PE, u kterých plně platí to, že z jiskry vzejde plamen;-)

5407038756d7e46914760b263aae5d36.jpg

Odesláno

Ty jedeš!

Tak trochu jsem čekal, jestli je vezmeš, nebo ne,když jsi tu o nich psal.. :) Gratuluju!

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...