t.p Odesláno 11. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2015 Málo jsi mával Nemával jsem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ensi Odesláno 11. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 11. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2015 Dnes popolnik...aj ked som nefajciar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 11. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2015 Moc pěkný.Vždycky , když vidím Damaska, tak jsem z toho trochu mimo , jsou takový uhrančivý, asi díky té jednoduchosti. Ne nadarmo se říká, že v jednoduchosti je síla.Musím na ně našetřit :-)Diky, jsou fakt uplne v poho:). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 11. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2015 nesmí se to s tou prací tak přehánět po obědě.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 11. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2015 ikarus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 11. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2015 Dnes skusam modry perlon. Farby sice prepalene filtrami ale aspon vynikne ta modra. Je to pohodnejsie ako nato strap. A plus k gmtckam sa posla mna nato velmi nehodi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 11. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2015 Huhu: odkud si perlon bral? Jinak poti se pod nim vic/min nez pod natem/tahem? Diky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 11. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2015 A abych nebyl uplne OT, tak jednu ze vcera... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 11. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2015 Huhu: odkud si perlon bral? Jinak poti se pod nim vic/min nez pod natem/tahem? Diky!Bral som 3 ks z decowrist.comDodanie z hongkong do tyzdna doma. Zatial sa poti ruka menej ako na nate. Je to predsa tensie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 11. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2015 Konečná stanice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 11. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2015 Bral som 3 ks z decowrist.comDodanie z hongkong do tyzdna doma. Zatial sa poti ruka menej ako na nate. Je to predsa tensie.Jak si s temi perlony spokojeny? Mne se nato nosi pohodlneji, perlon me obcas az reze do ruky jak je tenky... Ja dnes jinak takto: Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 11. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2015 Orange day ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 11. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2015 Taky orange.... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 11. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2015 Jsem deset dnů pozadu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 11. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2015 Jak si s temi perlony spokojeny? Mne se nato nosi pohodlneji, perlon me obcas az reze do ruky jak je tenky... Ja dnes jinak takto: Perlon vypada na tvych Bambinech i na jinych hodinkach moc pekne. Myslel jsem, ze na lehkych hodinkach to bude pohodlne. Skoda, ze je tak tenky - smecko. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alexion Odesláno 11. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2015 Klenutý zafír hádže vďaka vnútornému antirefkexu pekne modré odlesky. Radosť pozerať Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 11. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2015 Po práci koupačka v paneláku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaxT Odesláno 11. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2015 9. měsíců, můj historický rekord a pořád jsou definitivní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 11. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2015 Dnes na oranz,kdyz je tak krasne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky