Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Málo jsi mával

Nemával jsem... :crying_anim02:

Odesláno

Moc pěkný.

Vždycky , když vidím Damaska, tak jsem z toho trochu mimo , jsou takový uhrančivý, asi díky té jednoduchosti. Ne nadarmo se říká, že v jednoduchosti je síla.

Musím na ně našetřit :-)

Diky, jsou fakt uplne v poho:).

Odesláno

Huhu: odkud si perlon bral? Jinak poti se pod nim vic/min nez pod natem/tahem? Diky!

Bral som 3 ks z decowrist.com

Dodanie z hongkong do tyzdna doma. Zatial sa poti ruka menej ako na nate. Je to predsa tensie.

Odesláno

Bral som 3 ks z decowrist.com

Dodanie z hongkong do tyzdna doma. Zatial sa poti ruka menej ako na nate. Je to predsa tensie.

Jak si s temi perlony spokojeny? Mne se nato nosi pohodlneji, perlon me obcas az reze do ruky jak je tenky...

Ja dnes jinak takto:

c13255ec1543982db51c43d56470c69c.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Jak si s temi perlony spokojeny? Mne se nato nosi pohodlneji, perlon me obcas az reze do ruky jak je tenky...

Ja dnes jinak takto:

Perlon vypada na tvych Bambinech i na jinych hodinkach moc pekne. Myslel jsem, ze na lehkych hodinkach to bude pohodlne. Skoda, ze je tak tenky - smecko.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Klenutý zafír hádže vďaka vnútornému antirefkexu pekne modré odlesky. Radosť pozerať

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...