huhu4d Odesláno 18. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2015 Tak vida, v příspěvku co máte právě na ruce, ukáže někdo fotku dnes v 5.30, jak jede 17.6. v půl osmé z práce, dobře zmotaný andy je v zone gmt -6 ak sa nemylim.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 18. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2015 Nevim uplne presne kde jsem, ale jsou tu velke hodiny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 18. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 18. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2015 Shoelace strap Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PaloZV Odesláno 18. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2015 Odoslané z HUAWEI G750-U10 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LenkaV2 Odesláno 18. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2015 Shoelace straporiginální, vtipný :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brumko Odesláno 18. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2015 Shoelace strapAkú to má sponu? Alebo sa to viaže na mašličky?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 18. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2015 (upraveno) Tak vida, v příspěvku co máte právě na ruce, ukáže někdo fotku dnes v 5.30, jak jede 17.6. v půl osmé z práce, dobře zmotaný Ono možná napoví Sibiřův příspěvek. Není jen jedna časová zóna... A uber plyn. Edit: A není nic výjimečnýho, že dá někdo fotku se zpožděním, spíš bych řekl že je to normální. Vyfotím a pak někde v klidu doma zpracuju a postnu. Je to tak panove. Fotil jsem to po ceste z prace. V metru samozrejme neni signal, takze jsem v klidu dosel domu, dal si veceri, nohy na stul a fotku zpracoval a postnul sem. K tomu vsemu si pripoctete casovy posun +6h a voila, mame najedou 5:30 rano (ChT - casova zona Chronomagu). Pozorny divak si vsimne, ze tu v podstate nemam prispevky dopoledne ChT, protoze jsem v tu dobu v risi snu a fantazie :-) Add to metro - je tady nacpane porad, samozrejme jenom tim smerem, kterym jedu ja :-) Zalezi taky na lince. Ale kdyz jsem chodil z prace pozde, treba kolem desate nebo jedenacte vecer, tak diky tomu, ze uz to nejezdi tak casto, tak i v tu dobu je nacpane pomerne dost. Je zajimave pozorovat i slozeni cestujicich. Kdyz jedu do prace brzo, mezi 6h a 8h rano, tak je slozeni cestujicich evidentne pracovni trida. 8h - 10h jsou to same bile limecky. Pod 10h uz to je mix vseho mozneho, vcetne turistu :-) EDIT: Preklep. Upraveno 18. června 2015 uživatelem AndyAaron Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 18. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2015 Je casJencekgs, nenech se timhle nijak rozptylovat ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 18. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2015 To je tvůj nápad? Víc info prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jencekgs Odesláno 18. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2015 Me dnes rano vykouzlili usmev na tvari pri ceste do garaze tito dva:-)) To MJ: Kafe ani mufin me nerozptyli, ale ty 46 jsou proste skvele.Myslim, ze mi bondovky dlouho nevydrzi. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 18. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2015 Je to tak panove. Fotil jsem to po ceste z prace. V metru samozrejme neni signal, takze jsem v klidu dosel domu, dal si veceri, nohy na stul a fotku zpracoval a postnul sem. K tomu vsemu si pripoctete casovy posun +6h a voila, mame najedou 5:30 rano (ChT - casova zona Chronomagu). Pozorny divak si vsimne, ze tu v podstate nemam prispevky dopoledne ChT, protoze jsem v tu dobu v risi snu a fantazie :-) Add to metro - je tady nacpane porad, samozrejme jenom tim smerem, kterym jedu ja :-) Zalezi taky na lince. Ale kdyz jsem chodil z prace pozde, treba kolem desate nebo jedenacte vecer, tak diky tomu, ze uz to nejezdi tak casto, tak i v tu dobu je nacpane pomerne dost. Je zajimave pozorovat i slozeni cestujicich. Kdyz jedu do prace brzo, mezi 6h a 8h rano, tak je slozeni cestujicich evidentne pracovni trida. 8h - 10h jsou to same bile limecky. Pod 10h uz to je mix vseho mozneho, vcetne turistu :-) EDIT: Preklep.to víš, kluci si myslí že metro mají jenom v Praze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 18. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2015 Větrám inhauzní Béčka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulix Odesláno 18. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2015 Ten cifr, se fakt povedl.. Novy Favorit na letni hodinky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 18. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2015 andy je v zone gmt -6 ak sa nemylim....Myslim, ze NY je GMT -5, oproti CR/SK to je ale -6h.Jinak ja dnes poprve v US vlakem na ceste do Connecticutu Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 18. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2015 Nové potápky na léto. Jsou fakt parádní. Děkuji bandimu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
worm007 Odesláno 18. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2015 perlon Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 18. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2015 Opět v režimu jedněch hodinek... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gooseman Odesláno 18. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2015 Rovnou z pláže. Dnes jsou už ty wifiny úplně všude. Co tak sleduju kolem,potapky moc nefrci. A to jsou tu převážně DEU a GBR. Rusaky nepočítám,ty většinou ani hodinky nemaj. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 18. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2015 Fond... Dzejms Fond Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky