peto2705 Odesláno 1. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2015 "Diky. Nejhorsi bylo, kdyz jsem si s tim chvilku hral a byl celkem spokojeny a pak zjistil, ze tam mam 31. den v mesici. Takze znova :)" to sa stava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 1. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2015 tož, krása Děkuji, Tohle je zatím můj Top model nic pěknějšího jsem doma neměl, jsou v krásném stavu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peto2705 Odesláno 1. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2015 "Leštěná část se k těm hodinkám nehodí a koncovky jsou mimo, kup origo nebo kůže." to je pravda ze tie koncovky nesedia uplne...na kozi ich nosim vacsinou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 1. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2015 A jsou doma. :-)Gratuluji a závidím. ...Čas na odpolední kávu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 1. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2015 Když káva tak káva a hodinky. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 1. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2015 V Apple store na Páté Avenue jsem vyzkoušel tento spotřebitelský "hit". Vyzkoušeno a stačilo, pryč od toho. Swiss watches Rulezz !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mechac Odesláno 1. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2015 Krasne Fortisy, fakt parada!! Uprimne gratuluju a tise zavidim :-) A jsou doma. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondralbc Odesláno 1. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2015 (upraveno) Vedro tak na chvili z ruky Upraveno 1. července 2015 uživatelem ondralbc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
salad Odesláno 1. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2015 Konečně nadšený kolega v práci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 1. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2015 Krasne Fortisy, fakt parada!! Uprimne gratuluju a tise zavidim :-)Díky, jsou moc fajn. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petik16 Odesláno 1. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2015 čo je s nimy akože?? predajňa Prim a všetko fake alebo nechapem.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepecken Odesláno 1. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2015 čo je s nimy akože?? predajňa Prim a všetko fake alebo nechapem....Predajňa Prím MPM? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petik16 Odesláno 1. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2015 neviem síce čo je MPM, nie som taký znalec ako vy no ak to má byť blbosť, jak je možné že sa to tak verejne predáva?? autorské práva nič..?? nechapem proste, nehanbím sa, iba sa do toho nerozumiem... that´s all Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 1. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2015 Trochu si to tu prohledej, myslím, že se tu o tom dá dočíst dost a dost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 1. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2015 IMG_20150701_141043.jpgFarbičky carbickySakra to je hezké, výborná kombinace. Já si užívám kosmonautské odpoledne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 1. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2015 A ja pifko... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 1. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2015 A ja pifko... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 1. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2015 Spálil sem se:-(Jinak prima den na natu Bite my shiny metal ass with Tapa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 1. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2015 ST 1 PREMIUM Ale nevím, jestli je dát do prodoje..... Mám toho prostě moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomtur Odesláno 1. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2015 Sent from my iPad using Tapatalk HD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky