kamilb Odesláno 26. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2011 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 26. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2011 he he všechno vím, postupuješ opačnou cestou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 26. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2011 Bledá závist,máš výčitky že už nemáš subinky,co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 26. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2011 budu se možná rouhat, měl jsem než jsem se dokopal konečně k MM, teď už ne, ale subinky budou vždy srdcovka, je to trochu jako s ženskýma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 26. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2011 ..dnes.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 26. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2011 budu se možná rouhat, měl jsem než jsem se dokopal konečně k MM, teď už ne, ale subinky budou vždy srdcovka, je to trochu jako s ženskýma Já ti člověče,došel k jakési křižovatce nebo co a nevím kam dál. Ale,momentálně jsem se složením týmu spokojený(konečně). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 26. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2011 subinky budou vždy srdcovka, je to trochu jako s ženskýma Ále, panáček je macho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prizak Odesláno 26. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2011 Já ti člověče,došel k jakési křižovatce nebo co a nevím kam dál. Ale,momentálně jsem se složením týmu spokojený(konečně). Salo-macho :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 26. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2011 Zvíčina ? popravdě jsem moc nepočítal, že to někdo pozná. už se těším až napadne a vydám se tam na běžkách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 26. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2011 je to laska Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 26. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2011 je to laska Sedí ti krásně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fautzi Odesláno 26. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2011 První a jediné hodinky co zatím mám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 26. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2011 jo jo...Traser jsou v pohodě! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 26. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2011 včera, dnes, aj zajtra... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 27. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2011 (upraveno) Nebo ty máš tady patent na to co se komu líbí? Co mi to podsouváte pane kolego ??? Tuším, že jsem psal pouze o fotomontáži a o tom, kdo tady podle mě umí fotit hodinky tak aniž by by vytvářel již zmíněné, ke kterému pokud dovolíte, a to snad ještě mohu, mám výhrady. Nechápu, proč bych musel jít s davem a obdivovat fotografie, které se mi nelíbí a nenapsat o tom. Zároveň není mi jasné, proč bych měl pro své glosování volit den . Když už jsem u výborných fotografů, velice mě mrzí, že jsem zapomněl jmenovat na prvním místě mrakodrapa, který byl a je opět jen a jen podle mé maličkosti ten nejlepší fotograf na fóru. Pokud to nevidíte, je mi to líto. Byl jím i době, kdy byl na chronomagu bouřlivě oslavován Kibi. V současné době máte novou modlu, já vám ji neberu. Edit - standartní překlepy Upraveno 27. prosince 2011 uživatelem Snow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 27. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2011 při dnešním domácím zevlování.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 27. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2011 Sice v práci, ale dneska spíš na pohodu, bez schůzek, úklid v kanclu a v hlavě, večer asi přemažu hard disk tankovou plzní... ty rodinný vánoční setkání byly trochu dřina. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 27. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2011 Na Štědrý den to byly sváteční Strely po dědovi. Pak na chvíli rozbalený dárek, koupil jsem si je už podruhé a ve skříni jsem je měl schované už od srpna Dnes zase klasika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 27. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2011 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 27. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2011 Sibir, jak ja ti zavidim... taky bych se pustil dolu ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky