Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Vyvětral jsem na chvilku vánoční dárek.

Jsou super, ale monstrozní. Kdyby o nich náhodou někdo uvažoval, tak silně nedoporučuji na zápěstí pod 23cm! Jsou to opravdu extrémní Géčka a za ty prachy by to mohlo dost lidí zamrzet. Já je mám z CZ obchodu, takže si musím zvyknout :D :D . Jinak jsou super!

Ale na tu tvojí medvědí tlapu jsou koukám akorát,že :)

Odesláno

Ale na tu tvojí medvědí tlapu jsou koukám akorát,že :)

Hele, mám teď nějakých necelých 23cm a na rovinu mi překáží, ale zvyknu si na ně. Nicméně už i já jsem trochu přebral :D. Na fotce to vypadá větší, ale potíž je v tom, že jsou na můj vkus extrémně vysoké a to srovnávám i s Rangemany, které jsou o něco nižší. Ideální varianta je velikostně/výškově to, co koupil YPO, je to ten model Monte Nuvolau PRW 6000.

Odesláno (upraveno)

pekne foto, nepamatam si kedy naposledy bolo 23.12. takto na kuchajde :D

Vychod vs zapad

Upraveno uživatelem filo-boxer
Foto v citaci
Odesláno

Krasny vecer vsem preji.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Zatiaľ mi neskutočne vyhovujú. Asi to bude tým titánovým náramkom. Titán mám rád

Další titanovky na fóru? Gratuluju.

Vyvětral jsem na chvilku vánoční dárek.

Jsou super, ale monstrozní. Kdyby o nich náhodou někdo uvažoval, tak silně nedoporučuji na zápěstí pod 23cm! Jsou to opravdu extrémní Géčka a za ty prachy by to mohlo dost lidí zamrzet. Já je mám z CZ obchodu, takže si musím zvyknout :D :D . Jinak jsou super!

Vypadá to, že na tyhle Géčka je dokonce i vidět :D Velice by mě zajímaly v reálu.

----------

Já dnes promazával kolečka u Orientů:

Vánoce by byly fajn, kdyby se nemuselo nakupovat :D

Odesláno

Siwi: Krasne Orient, rad je zase vidim;).

Odesláno

Díky. O Vánocích mám vždycky potřebu udělat něco jinak :D

To je dobre, mam pro Tve fota slabost a ted to docela flakas:).

Odesláno

To je dobre, mam pro Tve fota slabost a ted to docela flakas:).

No, flákám. Ono taky poslední dobou nějak není co fotit :D

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...