pebe Odesláno 27. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2016 V 27. 3. 2016 v 16:18, Filip.J napsal: Tahle vlastivědná by mohla být i za pět bludišťáků... bych to viděl jako lávku pod Radotínským mostem na Pražském okruhu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 27. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2016 Dneska dve zanedbávane srdcovky.... Pam 392 a SAAb 93Aero.... Pam po 14ti dnech, Saabem však po pul roce.... Je to super oboji... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 27. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2016 V 27. 3. 2016 v 11:34, vintage napsal: Ano jsou to ony. Moc prijemne mne prekvapily. Myslim ze to jsou tady na foru dosti nedocenene kukacky.Pod to se podepíšu. Skvělé a trochu nedoceněné tooly. Sic jsou brosnanovky někde jinde, musim přiznat, že se mi po nich dost často zasteskne. Pak se ale podívám na levačku a je dobře Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Mitak Odesláno 27. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2016 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jonas1 Odesláno 27. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2016 Na Naplavce Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@chino Odesláno 27. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2016 ... dnes svatecne Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 27. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2016 V 27. 3. 2016 v 16:47, pebe napsal: bych to viděl jako lávku pod Radotínským mostem na Pražském okruhu?Dobře ty, PeBe! Jsem si říkal, že to nejspíš bude znát nějaký cyklista Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jagman Odesláno 27. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2016 Filip.J: Si Zbraslavák? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 27. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2016 V 27. 3. 2016 v 12:47, Cyril napsal: HáDé a GMT. ImageUploadedByTapatalk1459082844.452329.jpg T & 2xGMT konecne vyslo slnko aj v tejto casti sveta.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZLOjasna Odesláno 27. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2016 Bondovky 4ever Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 27. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2016 Poor Man's Siffert. Jediné v Česku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vintage Odesláno 27. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2016 V 27. 3. 2016 v 18:21, ZLOjasna napsal: Bondovky 4everPekna fotka, obcas se mi po nich se slzou v oku zastekne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 27. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2016 (upraveno) V 27. 3. 2016 v 15:47, eklektik napsal: Vypadal jsem tam trochu jako trotl při focení hodinek, ale nemohl jsem si pomoct. A když turisti můžou selfie, proč ne já watchie? DSC_0289.JPGTermin "watchie" se mi libi. At nejsem OT, tak jedna z kampusu Harvardu. Moc me nenadchl.A dalsi z Bostonu z mariny Upraveno 27. března 2016 uživatelem AndyAaron Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 27. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2016 Jedna vlastivedná zo včera Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 27. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2016 V 27. 3. 2016 v 17:59, Jagman napsal: Filip.J: Si Zbraslavák?Ne, jenom se tam s ženou občas motáme - líbí se nám to tam na výlety.---A po vydařeném výletě dobrá a rychlá večeře. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 27. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2016 Když už se nám tu dnes roztrhul pytel s tou vlastivědou, kam jsme se při neděli s GMT vydali? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matthias Odesláno 27. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2016 Prochazkova Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 27. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2016 2Kostra: že by hrad Sovinec? Mě k hezkýmu počasí pasujou ušáci... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartagos Odesláno 27. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2016 Dnes jsem vyvětral tyhle ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 27. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2016 Mobil cvak Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky