Vit Odesláno 8. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2016 Jedna včerejší.Na ruce jsou i dnes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sta Odesláno 8. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2016 Na telco jedině suby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 8. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2016 Včera není dnes, i když u mě vlastně jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 8. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2016 (upraveno) Aj mne sa tu v kúte váľa nejaký telefón. Zapadnutý prachom. Upraveno 8. dubna 2016 uživatelem McStinger Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 8. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2016 Už jsem sice žádný hodinky nikdy kupovat nechtěl, ale Tissotky šly do lázní a představa prázdné ruky mě přece jen trochu zneklidňovala. Tak jsem skočil nahoru ke Kubsonovi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 8. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2016 1977 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 8. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2016 taky vintage, 1984 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 8. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2016 Konečně se mi naskytla možnost vyzkoušet Crepy a musím říct, že jsou úžasné, skoro bych řekl naprosto dokonalé potápky, nebýt té ukrutné výšky. Co nadělám, další hodinky, které mi prostě nejsou souzené... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 8. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2016 Už jsem sice žádný hodinky nikdy kupovat nechtěl, ale Tissotky šly do lázní a představa prázdné ruky mě přece jen trochu zneklidňovala. Tak jsem skočil nahoru ke Kubsonovi...čus, kde ses toulal? Já Ripley Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 8. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2016 Panerista style :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 8. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2016 Už jsem sice žádný hodinky nikdy kupovat nechtěl, ale Tissotky šly do lázní a představa prázdné ruky mě přece jen trochu zneklidňovala. Tak jsem skočil nahoru ke Kubsonovi...Tebe jsem neviděl snad sto let... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matthias Odesláno 8. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2016 Seika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 8. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2016 Na chvilku pribrzdit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xprcz01 Odesláno 8. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2016 Béčka dneska na meshi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 8. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2016 Dopoledne na transfúzce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petik16 Odesláno 8. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2016 páteček, ready to drink...! Hlavne dúfam, sa to nepreženie keďže zajtra od rána zváram rampy na skate súťaž... Keď sa niekto rozseká kôli prasknutému zvaru, budem aspoň vedieť kde a koľko chýb sa "nalialo"... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 8. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2016 (upraveno) Nic jinyho ted nejak nenosim...jsou fakt dobry Upraveno 8. dubna 2016 uživatelem snake Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WRXSTi Odesláno 8. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2016 Dnes pilotní den... moje klasika IWC v popředí + jedna aktuální IWC radost a v pozadí nějaký no-name :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanhoe34 Odesláno 8. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2016 Dlho som ich nemal na ruke... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krrtek Odesláno 8. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2016 Po delsi dobe Marky;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky