Juraj11 Odesláno 30. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2016 Kolobrnda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 30. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlahul Odesláno 30. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2016 ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 30. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2016 Konecne som doupratoval a uz si davam zaluzene pivecko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 30. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2016 Ty se prostě neokoukaj,byly to první hodinky u kterých jsem věděl, že jsou navždy .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 30. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2016 Moje milá dnes dopáchala bakaláře, tak slavíme. Když mě viděla jak (postopadesáté) strkám hodinky před mobil, přikázala mi, abych vyfotil i ty její...ehm...hodinky. Na moji námitku, že bych mohl být vyloučen z fóra nebrala zřetel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 30. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2016 ...Dost dobra pohoda s D . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 30. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2016 Hezký večer všem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 30. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2016 Moje milá dnes dopáchala bakaláře, tak slavíme. Když mě viděla jak (postopadesáté) strkám hodinky před mobil, přikázala mi, abych vyfotil i ty její...ehm...hodinky. Na moji námitku, že bych mohl být vyloučen z fóra nebrala zřetel Pozor, Fossil ma vlastni prodejnu na 5th Avenue Vic me ale zaujal ten burger, vypada luxusne! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 30. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2016 Ty se prostě neokoukaj,byly to první hodinky u kterých jsem věděl, že jsou navždy .... Ty autavky jsou naprosto bozi! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 30. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2016 Pozor, Fossil ma vlastni prodejnu na 5th Avenue Vic me ale zaujal ten burger, vypada luxusne!Vyřídil jsem to přítelkyni a tváří se důležitě. Taky jsem rád, ty hodinky má totiž ode mě. Burger je Elvis' Burger z Potrefené Husy a fakt je výbornej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 30. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2016 Vite velmi pekna Orientace ;-) Děkuju Tome. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jonas1 Odesláno 30. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2016 Brý večer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paulg Odesláno 30. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2016 smartwatch na skusku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xprcz01 Odesláno 30. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2016 Pohodička Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 30. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2016 po dlouhé době výměna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 30. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2016 Brý večerGratulace:-) to si kedy stihok spachat???:-) krasne ladi ta orange, veeelmi pekne hodinky na leto;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 30. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 30. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2016 Baterkové mrdky za litr na zahrádku a kolik pořád dělají radosti. Lumi září jak jaderný reaktor v prérijní noci bez hvězd a aku šlape i po deseti letech. Tohle se prostě Citizenu povedlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 30. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2016 Hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky