Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

Takže jseš taky spíš sběratel než "točitel"? Já jen jestli si mám udělat předem rezervaci na Kontiki :)

Jsem takovej prdlous padlej na kedlubnu, spis :) . Tocitel urcite nejsem, rad si vyzkousim jine hodinky od kolegu zde a pokecam ale tocitel nejsem. Muj obdiv tocitele urcite maji, ja na to nemam srdicko. Trva mi, nez si neco vyberu, musim si to vyzkouset a kupovat v kamennem obchode. Zatim nic prodavat nechci :) .

Definitivni uz vybiram dlouho a mam jen dva favority. Snad se jednou postesti a nasetrim.

Upraveno uživatelem tano
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Mám to podobně... I tak dík - taková rychlá odpověď a ještě k tomu ve vlákně, který já někdy ani nestačím sledovat... :)

Jsem takovej prdlous padlej na kedlubnu, spis :) . Tocitel urcite nejsem, rad si vyzkousim jine hodinky od kolegu zde a pokecam ale tocitel nejsem. Muj obdiv tocitele urcite maji, ja na to nemam srdicko. Trva mi, nez si neco vyberu, musim si to vyzkouset a kupovat v kamennem obchode. Zatim nic prodavat nechci :) .

Odkaz ke komentáři

Jako vždy nádhero,Vojto :notworthy: Ty hodinky jsou nádherné.Proč se nedělají v titanu :crying_anim:

Díky, Marceli. Titan by jim určitě slušel taky.

Take se pridam, moc pekne to mas ;) .

Ja hlavne nechapu, jak jsou furt leskly jak psi kule!

Ano, Siwi je ma velmi, co velmi-funglovky ;) .

I vám díky. A na ten lesk to chce v létě bavlněné tričko a v zimě flanelovou košili, nejlépe kostkovanou :D Ale i tak už spona tahu vypadá spíš jako perleťová než jako leštěná.

Odkaz ke komentáři

První mechaniky, který jsem kdy dostal jako dárek. Předčasně k narozeninám. Že prej už mě žena nemohla poslouchat, jak se furt nemůžu rozhodnout a jenom ji s tim votravuju. Dokonce si i zapamatovala čísla modelů, co jsem jí řikal. Jako nechci se vás dotknout, ale... :D

Skx171, oproti 007 a 9 maj úžasnej plastickej cifr. Hodim je na jubilee, možná dokoupim další lunety a paráda. :) můžu jet zejtra na vodu.

4647b28e03097203c8e2a9f5ec8bac41.jpg

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...