tano Odesláno 30. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2016 (upraveno) Takže jseš taky spíš sběratel než "točitel"? Já jen jestli si mám udělat předem rezervaci na Kontiki Jsem takovej prdlous padlej na kedlubnu, spis . Tocitel urcite nejsem, rad si vyzkousim jine hodinky od kolegu zde a pokecam ale tocitel nejsem. Muj obdiv tocitele urcite maji, ja na to nemam srdicko. Trva mi, nez si neco vyberu, musim si to vyzkouset a kupovat v kamennem obchode. Zatim nic prodavat nechci .Definitivni uz vybiram dlouho a mam jen dva favority. Snad se jednou postesti a nasetrim. Upraveno 30. června 2016 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 30. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2016 Mám to podobně... I tak dík - taková rychlá odpověď a ještě k tomu ve vlákně, který já někdy ani nestačím sledovat... Jsem takovej prdlous padlej na kedlubnu, spis . Tocitel urcite nejsem, rad si vyzkousim jine hodinky od kolegu zde a pokecam ale tocitel nejsem. Muj obdiv tocitele urcite maji, ja na to nemam srdicko. Trva mi, nez si neco vyberu, musim si to vyzkouset a kupovat v kamennem obchode. Zatim nic prodavat nechci . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 30. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2016 Jako vždy nádhero,Vojto Ty hodinky jsou nádherné.Proč se nedělají v titanu Díky, Marceli. Titan by jim určitě slušel taky. Take se pridam, moc pekne to mas . Ja hlavne nechapu, jak jsou furt leskly jak psi kule! Ano, Siwi je ma velmi, co velmi-funglovky . I vám díky. A na ten lesk to chce v létě bavlněné tričko a v zimě flanelovou košili, nejlépe kostkovanou Ale i tak už spona tahu vypadá spíš jako perleťová než jako leštěná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlasta66 Odesláno 30. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2016 Celý den Braun Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joe99 Odesláno 30. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2016 Nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joe99 Odesláno 30. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2016 Nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 30. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2016 RadioEddie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 1. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2016 Víkend už se blíží, na ruku jdou potápky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 1. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2016 Preciomir a poslední den před dovolenou! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 1. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2016 HKF Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviakk007 Odesláno 1. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2016 Ide sa na F1 do Rakuska. Ina volba ako Monaca nepripada do uvahy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 1. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2016 Letni lowcostky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 1. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2016 První mechaniky, který jsem kdy dostal jako dárek. Předčasně k narozeninám. Že prej už mě žena nemohla poslouchat, jak se furt nemůžu rozhodnout a jenom ji s tim votravuju. Dokonce si i zapamatovala čísla modelů, co jsem jí řikal. Jako nechci se vás dotknout, ale... Skx171, oproti 007 a 9 maj úžasnej plastickej cifr. Hodim je na jubilee, možná dokoupim další lunety a paráda. můžu jet zejtra na vodu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 1. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2016 s 007 lunetou jsou skvělý, černý datumky, orámované indexy, paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 1. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2016 Baterky s neprehozenym datumem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 1. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 1. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2016 Baterky s neprehozenym datumemJá nic přehazovat nemusel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 1. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 1. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2016 Dneska docela pařák ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prazskej Odesláno 1. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2016 (upraveno) double Upraveno 1. července 2016 uživatelem prazskej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky