Ohm-Aztec Odesláno 1. července 2016 Nahlásit Odesláno 1. července 2016 Jsou super. To je ten béžovej canvas z těch co mám já (jak si měl taky) že? Přikúpils, nebo sis ho nechal z těch původních? Jojo, je to ten z HKF Mechanical a kupoval jsem nový od místního člena. Tenhle canvas mám fakt rád.
Micey Odesláno 1. července 2016 Nahlásit Odesláno 1. července 2016 Ten font mi prijde jak u Ballu, ale nevidim trubicky.. takze neco rafinovanejsiho:)
tano Odesláno 1. července 2016 Nahlásit Odesláno 1. července 2016 To bude ale nejaka amerika imho, takto to vypada luxusne.
Jeronimo Odesláno 1. července 2016 Nahlásit Odesláno 1. července 2016 ?????To budou slovácké ornamenty.
siwi Odesláno 1. července 2016 Nahlásit Odesláno 1. července 2016 Myslel jsem že půjdou z domu. Ale když vidím jak se ve vlnkách zrcadlí pivní odraz, asi zůstanou! Mmm, Ostravárek! Už se na něj těším
Vit Odesláno 1. července 2016 Nahlásit Odesláno 1. července 2016 Ten font mi prijde jak u Ballu, ale nevidim trubicky.. takze neco rafinovanejsiho:) To bude ale nejaka amerika imho, takto to vypada luxusne. To budou slovácké ornamenty. Díky kluci, Jarek na to kápl.Je to LUM TEC se smaltovaným číselníkem.
Maxel Odesláno 1. července 2016 Nahlásit Odesláno 1. července 2016 (upraveno) Pekne to mas. Precista tu zacina byt oblibena znacka Taky bych skoropamy ponosil, ale jsou fakt obri...Ani se nedivim, Eddie prostě umí Neni to tak hrozný. Velikost umocňuje nulová luneta a obří safír, na druhou stranu tomu pomáhaj krátké nožky. Na mou ruku hodně hrana, na Tvou bych se nebál Ale i tak se nosí pohodlně a mé svaté pravidlo neporušují ani na mé ruce = přesah nožek pouzdra nesmí jít přes obvod ruky. Opět napomáhá druh nožek tím způsobem, že řemen může (a v mém případě jde) vézt kolmo dolů po zaoblení ruky a tím velikost pouzdra vizuálně lehce poníží. Upraveno 1. července 2016 uživatelem Maxel
malacko Odesláno 2. července 2016 Nahlásit Odesláno 2. července 2016 To vypadá jak fotka z pilotní kabiny letadla :-)
Lukyn77 Odesláno 2. července 2016 Nahlásit Odesláno 2. července 2016 Na to ranní pomazlení u kafíčka, než půjdou na ruku pracanti.Hezký víkend všem.
Doporučené příspěvky