Potkan Odesláno 15. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2016 vintážní pondělíTy jsou paradni!Mne se v praci podarilo zachranit stare nastenne Zenith. Stacilo vymenit praskle sklo za nove a delaji dal radost
Lou Odesláno 15. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2016 Zatracene brzo na ceste...Bauhaus se mnou porad. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
M3maniac Odesláno 15. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2016 Jsem dostal hlad.....ty domácí vajíčka maj něco do sebe Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Akam Odesláno 15. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2016 Jsou v dobrém stavu, jen vyměním vložku lunety a je to. Ještě mám Bond Nato, ale na něj je ještě moc horko. Možná jim pořídím něco lepšího.Jarku gratulace, myslel jsem že budeš mít pepsiny jak se potkáme, tak je vem.....
Jeronimo Odesláno 15. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2016 Jarku gratulace, myslel jsem že budeš mít pepsiny jak se potkáme, tak je vem.....?Pepsiny mám 7002.. leží v krabici.
PavelSch Odesláno 15. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2016 Snad bude na chvíli klid spontánní nákup takhle na večer.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Filip.J Odesláno 15. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2016 Vintážní víkend i dnešní cesta do práce... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Toblin Odesláno 16. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2016 B A L L Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
misoo Odesláno 16. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2016 (upraveno) To sklo je pecka Upraveno 16. srpna 2016 uživatelem misoo
Otto Odesláno 16. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2016 80.ky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
MaxT Odesláno 16. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2016 Už mi zase hrabe, ale je fajn že mě to po půl roce pauzy opět baví. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
michalval Odesláno 16. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2016 To je poprvé, co vidím opravdové "tool watch"
vsudybyl Odesláno 16. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2016 Už mi zase hrabe, ale je fajn že mě to po půl roce pauzy opět baví.IMG_0245.jpgOpět zajímavý kousek
Návštěvník Mitak Odesláno 16. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2016 Zatracený Baldic a jeho fotky! Náhodou jsem narazil na jím propagované ocelové Gčka a pak už nešlo jinak... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky