tmoris Odesláno 11. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2016 Jako jak? Jako kde? To je husty Paráda.. Edit: Nedámi to.. Tak už nám přece řekni kde a za jakým účelem tam jsi. (klidně SZ, já to nikomu nepovím) ......Já asi brzo umřu.Nic tajnyho diky dalsi skvele Carollinum akci jsem mel moznost si rozlozit a slozit rezervu natahu 8dennich reverso, diskutovat s Jlc mistrem hodinarem a prohlidnout/vyzkouset nektere specialni kousky z dilny Jlc. To vse v prijemnem prostredi na Male strane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 11. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2016 Krása.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 11. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2016 megaspokojenost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 11. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2016 Se Ti ani nedivím, vypadají moc fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 11. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2016 Polský můny Vidím poprvé a dost se mi líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 11. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2016 Vidím poprvé a dost se mi líbí.Mrkni tady Vojto. Už nás tu pár je http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/94063-vratislavia-conceptum-chronograf/page-8&do=findComment&comment=1803318 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 11. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2016 Díky, Radku. Abych pravdu řekl, Vratislávky jsem nikdy moc neregistroval, což se ukazuje jako chyba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 11. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2016 Chrono husa už ide, ona ještě není, ale ona bude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 12. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2016 ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stratom Odesláno 12. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2016 Poprvé prezuto na hnědýho kožaka. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 12. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2016 káva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 12. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2016 na kolbenku proc ne odeslano z eteru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
docdan Odesláno 12. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2016 Dnes Tutima Odesláno z mého SM-N915FY pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 12. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2016 SEIKO & SUN watch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 12. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2016 Tady furt nekdo posila hodinky do lazni, tak jsem je tam vzal tedy taky Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 12. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2016 Jo, Husa se Mirkovi povedla.... vypadá to na podarenou chronohusu na chronochate.../ Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valderek Odesláno 12. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2016 Odesláno z mého SM-G900F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 12. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2016 Všichni bazény staví, já ho likviduju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 12. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2016 Dneska Bondovky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 12. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2016 kávaNejvyšší čas.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky