Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

tie NATO sú podla, mňa super ... 

Můžu se zeptat, co to jsou zač ty řemínky? Ty, co jsem našel bězně, mají jinou strukturu, tyhle jsou hezčí. Díky.

Diky. Jak uz psal vojta, jmenuje se to Perlon.

Z cheapestnatostraps jsem je kupoval asi dva roky zpatky a priznam se, ze jsem uplne spokojen nebyl. Mozna uz je vylepsili, ale prisly mi dost ostre. Ted jsem zkusil poridit jine. Ten modry a sedy jsou perlony znacky Eulit. Daji se koupit bud na eulit.de a nebo normalne na ebayi. Jsou trosku drazsi, ale rozhodne stoji za to. Je skoda, ze se nemaji veselejsi barevne variace, ale co se da delat. Tyhle dva jsem vzal se zlatou sponou.

Zeleny a cerveny jsou z www.clockworksynergy.com (kupoval jsem je na ebayi) a musim rict, ze ten material je kapku mekci nez eulit. Maji i masivnejsi sponu, ale lze jen ve stribrne barve. Co bylo ale horsi, tak jsou dost dlouhe, takze na moji male ruce uz dost precuhuji. Snazil jsem se to zkratit, ale uplne jsem neuspel, takze zkusim napsat prodejci, jestli by umel kratsi delku. Jinak jsou super. Takze muzu doporucit.

Konec hlaseni :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Diky. Jak uz psal vojta, jmenuje se to Perlon.

Z cheapestnatostraps jsem je kupoval asi dva roky zpatky a priznam se, ze jsem uplne spokojen nebyl. Mozna uz je vylepsili, ale prisly mi dost ostre. Ted jsem zkusil poridit jine. Ten modry a sedy jsou perlony znacky Eulit. Daji se koupit bud na eulit.de a nebo normalne na ebayi. Jsou trosku drazsi, ale rozhodne stoji za to. Je skoda, ze se nemaji veselejsi barevne variace, ale co se da delat. Tyhle dva jsem vzal se zlatou sponou.

Zeleny a cerveny jsou z www.clockworksynergy.com (kupoval jsem je na ebayi) a musim rict, ze ten material je kapku mekci nez eulit. Maji i masivnejsi sponu, ale lze jen ve stribrne barve. Co bylo ale horsi, tak jsou dost dlouhe, takze na moji male ruce uz dost precuhuji. Snazil jsem se to zkratit, ale uplne jsem neuspel, takze zkusim napsat prodejci, jestli by umel kratsi delku. Jinak jsou super. Takze muzu doporucit.

Konec hlaseni :)

Díky za hlášení:) Ono se to sem asi nehodí, tak jenom, že právě s délkou mám taky problém, zároveň se mi nelíbí ta spona pro nastavení vlastní délky (je moc velká a já ji nebudu mít pod, ale na straně zápěstí). Já bych potřeboval tak do cca 220mm délku, ale všechny jsou delší:( Mám teď klasické Nato premium, které jsem vytunil - odstranil ten paralelní pás a zkrátil, ale to zkrácení je takové nehezké po zatavení sirkou :-) Nejlepší by bylo řemínek rozpárat u spony, zkrátit tam a zase sešít, což asi nakonec tak i dopadne. Ještě jednou díky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...