SkopekM Odesláno 18. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2017 Tissot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KAL Odesláno 18. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2017 Amphibia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 18. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2017 C5 Malvern Automatic MKII, pomalu se s nimi sžívám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuba Odesláno 18. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2017 Steiny. Moje pracovní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 18. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2017 baterkové Moony Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 18. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2017 Můžu se zeptat, co to jsou zač ty řemínky? Ty, co jsem našel bězně, mají jinou strukturu, tyhle jsou hezčí. Díky.Jmenuje se to perlon, treba tady: https://www.cheapestnatostraps.com/collections/perlon-straps Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
swenak Odesláno 18. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2017 Díky moc! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krrtek Odesláno 18. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2017 Bílí tygři nejsou jen v ZOO Liberec;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bezous Odesláno 18. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2017 Omega Seamaster Chronostop 1969, od soboty si na sebe zvykáme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 18. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2017 za stolem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T1000 Odesláno 18. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2017 TH Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
batoo Odesláno 18. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvecer Odesláno 18. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2017 Na tahu jim to sluší víc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 18. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2017 tie NATO sú podla, mňa super ... Můžu se zeptat, co to jsou zač ty řemínky? Ty, co jsem našel bězně, mají jinou strukturu, tyhle jsou hezčí. Díky.Diky. Jak uz psal vojta, jmenuje se to Perlon. Z cheapestnatostraps jsem je kupoval asi dva roky zpatky a priznam se, ze jsem uplne spokojen nebyl. Mozna uz je vylepsili, ale prisly mi dost ostre. Ted jsem zkusil poridit jine. Ten modry a sedy jsou perlony znacky Eulit. Daji se koupit bud na eulit.de a nebo normalne na ebayi. Jsou trosku drazsi, ale rozhodne stoji za to. Je skoda, ze se nemaji veselejsi barevne variace, ale co se da delat. Tyhle dva jsem vzal se zlatou sponou.Zeleny a cerveny jsou z www.clockworksynergy.com (kupoval jsem je na ebayi) a musim rict, ze ten material je kapku mekci nez eulit. Maji i masivnejsi sponu, ale lze jen ve stribrne barve. Co bylo ale horsi, tak jsou dost dlouhe, takze na moji male ruce uz dost precuhuji. Snazil jsem se to zkratit, ale uplne jsem neuspel, takze zkusim napsat prodejci, jestli by umel kratsi delku. Jinak jsou super. Takze muzu doporucit. Konec hlaseni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 18. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2017 (upraveno) Ondro, eulity jsou klasika. Z tve kolekce asi nejvic ten sedej:-)) Edit...a na druhym miste cervenej:-)) Upraveno 18. ledna 2017 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 18. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2017 Souhlas. Navic cervenej ladi ke kotvicce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassko2 Odesláno 18. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2017 007 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 18. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2017 (upraveno) ranní životabudič Upraveno 18. ledna 2017 uživatelem David_B Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
swenak Odesláno 18. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2017 Diky. Jak uz psal vojta, jmenuje se to Perlon. Z cheapestnatostraps jsem je kupoval asi dva roky zpatky a priznam se, ze jsem uplne spokojen nebyl. Mozna uz je vylepsili, ale prisly mi dost ostre. Ted jsem zkusil poridit jine. Ten modry a sedy jsou perlony znacky Eulit. Daji se koupit bud na eulit.de a nebo normalne na ebayi. Jsou trosku drazsi, ale rozhodne stoji za to. Je skoda, ze se nemaji veselejsi barevne variace, ale co se da delat. Tyhle dva jsem vzal se zlatou sponou.Zeleny a cerveny jsou z www.clockworksynergy.com (kupoval jsem je na ebayi) a musim rict, ze ten material je kapku mekci nez eulit. Maji i masivnejsi sponu, ale lze jen ve stribrne barve. Co bylo ale horsi, tak jsou dost dlouhe, takze na moji male ruce uz dost precuhuji. Snazil jsem se to zkratit, ale uplne jsem neuspel, takze zkusim napsat prodejci, jestli by umel kratsi delku. Jinak jsou super. Takze muzu doporucit. Konec hlaseni Díky za hlášení Ono se to sem asi nehodí, tak jenom, že právě s délkou mám taky problém, zároveň se mi nelíbí ta spona pro nastavení vlastní délky (je moc velká a já ji nebudu mít pod, ale na straně zápěstí). Já bych potřeboval tak do cca 220mm délku, ale všechny jsou delší Mám teď klasické Nato premium, které jsem vytunil - odstranil ten paralelní pás a zkrátil, ale to zkrácení je takové nehezké po zatavení sirkou :-) Nejlepší by bylo řemínek rozpárat u spony, zkrátit tam a zase sešít, což asi nakonec tak i dopadne. Ještě jednou díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 18. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2017 dnes opět modrásky Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky