Andrew Odesláno 28. března 2012 Nahlásit Odesláno 28. března 2012 (upraveno) andrew: v řemenech rozdíl není ne, obojí je pštros, ten od mistra samozřejmě daleko hezčí Je to lizard Edit: ten černej Upraveno 28. března 2012 uživatelem Andrew
Chorche Odesláno 28. března 2012 Nahlásit Odesláno 28. března 2012 Tak opět na tahu Fakt je to asi nejlepší.Snaha o foto luminiscence nevyšla
funf5 Odesláno 28. března 2012 Nahlásit Odesláno 28. března 2012 Tyhle Sinny jsou neskutečný! Fakt vynikající hodinky! Kousek od místa, kde jsem je fotil jsem zapadl do obchodu s hodinkami a nechal si ukázat Longines Admiral. Poté, co jsem odložil Sinn a začal si prohlížet Longíny, se slečna zeptala, jestli si může prohlédnout Sinn. Řekla, že značku předtím neznala a jsou nádherné. Tak jsem jí vrátil Admirály a odcházel s klidem v duši, že momentálně jiné opravdu nechci. Ten tah je na těch TAG opravdu lepší
Chorche Odesláno 29. března 2012 Nahlásit Odesláno 29. března 2012 Kousek od místa, kde jsem je fotil jsem zapadl do obchodu s hodinkami a nechal si ukázat Longines Admiral. Poté, co jsem odložil Sinn a začal si prohlížet Longíny, se slečna zeptala, jestli si může prohlédnout Sinn. Řekla, že značku předtím neznala a jsou nádherné. Tak jsem jí vrátil Admirály a odcházel s klidem v duši, že momentálně jiné opravdu nechci. Ten tah je na těch TAG opravdu lepší To je ideální, ty jsi spokojený a slečně si rozšířil obzory
bandicoot Odesláno 29. března 2012 Nahlásit Odesláno 29. března 2012 (upraveno) Je to lizard Fakt? Asi jo, zmatl me tenhle pstros. Uz jsem toho u Ondry nechaval delat tolik (vcetne ty jesterky), ze si to nepamatuju, ale v ty dobe asi ty jemny pstrosy nemel a tohle jesterka bude... Upraveno 29. března 2012 uživatelem bandicoot
Locque Odesláno 29. března 2012 Nahlásit Odesláno 29. března 2012 Fakt? Asi jo, zmatl me tenhle pstros. Uz jsem toho u Ondry nechaval delat tolik (vcetne ty jesterky), ze si to nepamatuju, ale v ty dobe asi ty jemny pstrosy nemel a tohle jesterka bude... No jasně, že to byla ještěrka, byli jsme tam pro ní spolu :-)
Micey Odesláno 29. března 2012 Nahlásit Odesláno 29. března 2012 (upraveno) Zase jednou EDIT: V reálu je teda ta zelená mnohem míň vyblitá, no. Upraveno 29. března 2012 uživatelem Micey
Locque Odesláno 29. března 2012 Nahlásit Odesláno 29. března 2012 Štve mě to světlo práci, nedá se fotit... Jinak jsou uplně skvělý...
enslow Odesláno 29. března 2012 Nahlásit Odesláno 29. března 2012 ywece more a vcera kancldiver jakú šúlanicu si zadelil
Foundryman Odesláno 29. března 2012 Nahlásit Odesláno 29. března 2012 Pro změnu Konstelace po ozdravné kůře
Rudykopalsson Odesláno 29. března 2012 Nahlásit Odesláno 29. března 2012 dneska zase modrásky... mi přišlo, že je takový zvláštní světlo před deštěm, ale na fotce to nejde vidět:-(
Murphy97 Odesláno 29. března 2012 Nahlásit Odesláno 29. března 2012 250. Cyrile, hodinky chvalit nebudu, to by bylo noseni drivi do lesa, ale jak pokracuje renovace toho krasavce v pozadi? Trochu jsem to sledoval na LRF...
Doporučené příspěvky