Vit Odesláno 18. října 2017 Nahlásit Odesláno 18. října 2017 Kdyby tu bylo vlákno "Co máte na ruce u porodu" nebo "Co má právě vaše nový dítě na ruce", tak bych tam dal tyhle dvě fotky. Bohužel tu nic takovýho neni, tak vám to nasypu sem.Vobě v pořádku, už přes tejden je mám doma, všechno dobrý, díky za optání... ale k věci. Jestli půjdete k porodu, tak Moony nejsou ideální hodinky, všude samá voda, sprchy, vany, voňavý volejíčky a tak. Člověk skoro aby si ty hodinky sundal (ne, nesudnal jsem!). A jestli má maminka na ruce nějaký prstýnky, tak vám je nastopro dodrbe, jak vás bude furt chytat a mačkat. Ale sere pes, prodávat je nebudu, tak aspoň památka, žejo. Jinak (sice baterkový, ale tenoučký) La Grande Classique chtěla žena dlouho, takže to pěkně vyšlo, českej AD, koupený a vyplněná karta v den narození a v městě narození dítěte, takže holka má takzvaně něco starýho jednou na svatbu. Tah jsem zkracoval na koleni přímo v porodnici, aby měla mamka radost. Od tý doby je má furt na ruce. Až na to koupání. Já myslim, že dobrý. Velká gratulace!
MíraMíra Odesláno 18. října 2017 Nahlásit Odesláno 18. října 2017 To jo víc, než všechny hodinky světa!Gratulace!
nickolas Odesláno 18. října 2017 Nahlásit Odesláno 18. října 2017 No parada, at se holce libi na svete!
Locky Odesláno 18. října 2017 Nahlásit Odesláno 18. října 2017 Matouši, gratuluju! Moc hezký přírůstek do rodiny! Hlavně ať dělá radost, je šťastná a zdravá!
siwi Odesláno 18. října 2017 Nahlásit Odesláno 18. října 2017 Pěkné spojení dvou dzánlivě nesourodých témat - porod a hodinky. Ve tvém podání to k sobě pasují líp než cokoliv jiného. A samozřejmě gratulace!!!
EngineerHack Odesláno 19. října 2017 Nahlásit Odesláno 19. října 2017 Od neděle v kuse. A to jsem je chtěl vystřelit do světa. Snad nejlepší poměr cena/výkonJa ty moje strelil a asi zacinam litovat
Kid_A Odesláno 19. října 2017 Nahlásit Odesláno 19. října 2017 (upraveno) Kdyby tu bylo vlákno "Co máte na ruce u porodu" nebo "Co má právě vaše nový dítě na ruce", tak bych tam dal tyhle dvě fotky. Bohužel tu nic takovýho neni, tak vám to nasypu sem.Vobě v pořádku, už přes tejden je mám doma, všechno dobrý, díky za optání... ale k věci. Jestli půjdete k porodu, tak Moony nejsou ideální hodinky, všude samá voda, sprchy, vany, voňavý volejíčky a tak. Člověk skoro aby si ty hodinky sundal (ne, nesudnal jsem!). A jestli má maminka na ruce nějaký prstýnky, tak vám je nastopro dodrbe, jak vás bude furt chytat a mačkat. Ale sere pes, prodávat je nebudu, tak aspoň památka, žejo. Jinak (sice baterkový, ale tenoučký) La Grande Classique chtěla žena dlouho, takže to pěkně vyšlo, českej AD, koupený a vyplněná karta v den narození a v městě narození dítěte, takže holka má takzvaně něco starýho jednou na svatbu. Tah jsem zkracoval na koleni přímo v porodnici, aby měla mamka radost. Od tý doby je má furt na ruce. Až na to koupání. Já myslim, že dobrý. Matousi, moc gratuluju a hodne stesti cele rodine!!! Upraveno 19. října 2017 uživatelem Kid_A
martigen Odesláno 19. října 2017 Nahlásit Odesláno 19. října 2017 Ranni momentka specialne pro Beemana Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Bells Odesláno 19. října 2017 Nahlásit Odesláno 19. října 2017 Kdyby tu bylo vlákno "Co máte na ruce u porodu" nebo "Co má právě vaše nový dítě na ruce", tak bych tam dal tyhle dvě fotky. Bohužel tu nic takovýho neni, tak vám to nasypu sem.Vobě v pořádku, už přes tejden je mám doma, všechno dobrý, díky za optání... ale k věci. Jestli půjdete k porodu, tak Moony nejsou ideální hodinky, všude samá voda, sprchy, vany, voňavý volejíčky a tak. Člověk skoro aby si ty hodinky sundal (ne, nesudnal jsem!). A jestli má maminka na ruce nějaký prstýnky, tak vám je nastopro dodrbe, jak vás bude furt chytat a mačkat. Ale sere pes, prodávat je nebudu, tak aspoň památka, žejo. Jinak (sice baterkový, ale tenoučký) La Grande Classique chtěla žena dlouho, takže to pěkně vyšlo, českej AD, koupený a vyplněná karta v den narození a v městě narození dítěte, takže holka má takzvaně něco starýho jednou na svatbu. Tah jsem zkracoval na koleni přímo v porodnici, aby měla mamka radost. Od tý doby je má furt na ruce. Až na to koupání. Já myslim, že dobrý. Ta čás o dodrbání hodinek by se hodila i do vlákna úrazů, myslím, že takový případ tam ještě nikdo nepsal Každopádně velká gratulace!
Radimk Odesláno 19. října 2017 Nahlásit Odesláno 19. října 2017 Jinak (sice baterkový, ale tenoučký) La Grande Classique chtěla žena dlouho, takže to pěkně vyšlo, českej AD, koupený a vyplněná karta v den narození a v městě narození dítěte, takže holka má takzvaně něco starýho jednou na svatbu. Tah jsem zkracoval na koleni přímo v porodnici, aby měla mamka radost. Od tý doby je má furt na ruce. Až na to koupání. Já myslim, že dobrý. Tak 1, Gratulace veliká!!A za 2, Máš to hodinkově dotažené do dokonalosti, jednou z toho bude rodinná rarita a holka za to bude ráda.Hlavně ať sou holky zdravé!
Hanesx Odesláno 19. října 2017 Nahlásit Odesláno 19. října 2017 (upraveno) Pracovní morálka. Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk Upraveno 19. října 2017 uživatelem Hanesx
pavel23 Odesláno 19. října 2017 Nahlásit Odesláno 19. října 2017 Už Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
A_J Odesláno 19. října 2017 Nahlásit Odesláno 19. října 2017 Tak ještě jedna fotka před plánovaným downgradem . S dnešníma novinama. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Toblin Odesláno 19. října 2017 Nahlásit Odesláno 19. října 2017 @Povidláček: Vidíš, a mě se zase líbí ten tvůj Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Vit Odesláno 19. října 2017 Nahlásit Odesláno 19. října 2017 Mobilovka ze včerejška. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Maxxi Odesláno 19. října 2017 Nahlásit Odesláno 19. října 2017 Vit: hodně povedená Mobilovka, hodinky samo taky!
Doporučené příspěvky