MíraMíra Odesláno 4. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2017 (upraveno) Kuk! IMG_5312.JPGJsou super, gratulace.Já dnes s lepší polovičkou. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 4. listopadu 2017 uživatelem MíraMíra
Dokusan Odesláno 4. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2017 Asi přikoupím tah Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
skalis Odesláno 4. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2017 Sobotní nákup... Sent from my iPhone using Tapatalk
snake Odesláno 4. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2017 "Obyčejný" expy na navsteve-takze blbý svetlo,ale protoze jsem se nudil-tak to sem dam.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
KRWISTY Odesláno 4. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2017 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Svatoslav Odesláno 4. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2017 Dneska venčím svoje nejstarší hodinky:siwi. jako nové.Edit: já dnes v přírodě. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
jankoxxx Odesláno 4. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2017 Toto a buduci tyzden aj nieco ine Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Vit Odesláno 4. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2017 . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Chosef76 Odesláno 4. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2017 Dnes na oslavě kulatin, tak jsem nasadil oblekovky. Sent from my iPhone using Tapatalk
Povidláček Odesláno 4. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2017 @Povidlacek Gratuluju! Tak konecne ses dockal. At ti to tika Ani se ti nedivím, Povidláčku. Jsou krásný. Gratuluju. Krása, gratulace, mám je na Chrono24 uložený už půl roku a pořád sem se nerozhoupal Díky všem kluci! Jsem nadšený! A máš pravdu Ondro, co jsem se jich načekal
tomtur Odesláno 4. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2017 Toto sú prekvapivo jedine hodinky ktoré som nezobral k moru lebo sa o ne bojím ale sú vyyyyborne
Nestler Odesláno 4. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2017 Dneska jsem byl za Hujera Sent from my iPhone using Tapatalk
siwi Odesláno 4. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2017 siwi. jako nové.Edit: já dnes v přírodě. Díky. A to jsem je nosil celých 6 let v kuse. Na večerní kávičku jsem ale vzal Géčka: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bob.zizka Odesláno 4. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2017 Toto sú prekvapivo jedine hodinky ktoré som nezobral k moru lebo sa o ne bojím ale sú vyyyyborneTy maj moře v krvi, o ty se není třeba bát ne? Ta barva je magická. Jsou nádherný. Gesendet von meinem E6683 mit Tapatalk
quest987 Odesláno 4. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2017 A rázem je ten pátek veselejší a ani už mě neštve, že musím zítra do práce IMG_5273.JPGtak přece jsi šel do Orisek, kde si je nakonec bral? Jsou dobrý, palec nahoru
Axel Odesláno 4. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2017 Kuk!IMG_5312.JPG No konecne, chvilku jsem tady nebyl, tak zpetne moc gratuluji! Ze ses ale nacekal.. O to snad vetsi radost ted budes mit ! Snad s nimi budes dlouho, dlouho spokojeny, ja svoje Orisky nosim nonstop uz nekolik mesicu..
Lou Odesláno 4. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2017 J.A.R. Brno, takze do davu potapky, na fotku jsem je nedostal... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bobi Odesláno 5. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2017 Dobré zas ráno ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky