honza71 Odesláno 25. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2017 (upraveno) Jj, vzdyt jsou to taky jejich nejhezci hodinky.(mysleno na CFB) Upraveno 25. listopadu 2017 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 25. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2017 D Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 25. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2017 Proste jsem jim nemohl odolat. Foceno dnes jeste pri zkousce u Bechyneho Sent from my iPhone using Tapatalk parada!!! Mame tady Johna Wicka:))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 25. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2017 (upraveno) Nomos Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 25. listopadu 2017 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 25. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2017 Vstup do pekla a T-touch... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 25. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2017 Radost veľka z noveho kuska v zbierke. Po Planetoch konecne Omegy s ktorymi sme si sadli.Líbí se mi ta stopa astronauta na měsíci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qwuiddo Odesláno 25. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2017 LLDckafotka vcerejsi z promoce svagrove, od te doby porad parime, takze na ruce stale i dnes ) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 25. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2017 Pekné, v podobnom dizajne som mal Hamilton 44mm viewmatic. Tieto maju navyse pred indexom lumi puntik. Proste jsem jim nemohl odolat. Foceno dnes jeste pri zkousce u Bechyneho Sent from my iPhone using Tapatalk Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 25. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2017 NomosTy jsou moc fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 25. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2017 Ty jsou moc fajn. 40mm date? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 25. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2017 40mm date?Datum Dunkel 38,5mm, manual kalibr beta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 25. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2017 (upraveno) Datum Dunkel 38,5mm, manual kalibr beta pekne. Moje dunkel 40mm nodate automat epsilon.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 25. listopadu 2017 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fed_ex Odesláno 25. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2017 parada!!! Mame tady Johna Wicka:)))Wow, nevedel jsem, ze je mel v naramkove variante! Pritelkyne si vybrala v damske verzi, povedena kolekce Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fed_ex Odesláno 25. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2017 Pekné, v podobnom dizajne som mal Hamilton 44mm viewmatic. Tieto maju navyse pred indexom lumi puntik. Fakt, dik Hamiltony mam v oblibe. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 25. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2017 pekne. Moje dunkel 40mm nodate automat epsilon..Tak když jsme u těch zadnic. Jak ti těch 40mm od Nomosu sedí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 25. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2017 (upraveno) Jak ti těch 40mm od Nomosu sedí? ja myslim, ze ok:-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 25. listopadu 2017 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 25. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2017 (upraveno) Já čekal žabáky Kdybys chtěl Hydroconquesty, tak dej vědět, mám nějaký nutkání redukovat. Poprve v zivote u Swatch Group... a fakt dobry.Sent from my iPhone using Tapatalk Upraveno 25. listopadu 2017 uživatelem Radik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valderek Odesláno 25. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2017 Sedí ti parádně Rozmazluji se pohodlím a klidem na ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sborez Odesláno 25. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2017 Na večer, stejné jako přes den :-) Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr72 Odesláno 25. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2017 Háčka pre mňa hodinkové prekvapenie roka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky