Toblin Odesláno 15. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2017 Jsou povedený, i ten bicolor je velmi vkusný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skopky-Sonny Odesláno 15. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2017 Se k těm pilotkám asi nikdy nedopracuju... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 15. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2017 Hezký Skubateky! Jakej máš pocit z toho bazmeku s ostrejma hranama na levý straně pouzdra? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 15. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2017 Nová akvizice právě dorazila. Rychle nastavit čas a datum a šup s nimi na tah:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skopky-Sonny Odesláno 15. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2017 Hezký Skubateky! Jakej máš pocit z toho bazmeku s ostrejma hranama na levý straně pouzdra? Čoveče vůbec žádnej. Resp. víc vnímám ostrý hrany po celým spodním obvodu pouzdra, ale na ruce to nedělá vpodstatě nic. Brajtle SOH46 měly taky ostrý špičky nožek že by se s tím dala otevřít konzerva, ale jenom když je vemeš do ruk. Na zápěstí úplně vpohodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 15. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2017 2 Kostra: tydle mě dost berou a seděl jsem si na paprčách... Congratz! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 15. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2017 (upraveno) Dnes podruhe.. Upraveno 15. prosince 2017 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JamesLurk Odesláno 15. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2017 Jules Audemars, 41 mm ultra tenké a přesto automat s centrálním rotorem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 15. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2017 2 Kostra: tydle mě dost berou a seděl jsem si na paprčách... Congratz!Já je porad mam. Kostra ze me vytáhnul druhý kousek s tahem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skopky-Sonny Odesláno 15. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2017 Jules Audemars, 41 mm ultra tenké a přesto automat s centrálním rotorem. Fůůů jeden kus lepší než druhej. Máš to moc pěkný...hlavně ty Divery 2 stranky zpět mě jako hodně berou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 15. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2017 Teda tady se dnes urodilo, krásné to máte pánové Martar, Sonny, Kostra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 15. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2017 Jules Audemars, 41 mm ultra tenké a přesto automat s centrálním rotorem. tohle je klasika vsech klasik! Parada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 15. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2017 Nová akvizice právě dorazila. Rychle nastavit čas a datum a šup s nimi na tah:-)Z techhle hodinek je cejtit benzin, zavodnickej chronograf jak vino, jsou vyborny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@chino Odesláno 15. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2017 ... 777 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 15. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2017 Zatim mi pane nerikaji, ale jedny s nich budou ;-)Legenda trochu prifoukla na dnesni dobu nebo manufakturni stroj v netradicnim tvaru pouzdra ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 15. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2017 Rozhodne ty Drive, jsou skvely! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brumko Odesláno 15. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2017 MM300 to nie je ale čitateľné sú celú noc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 15. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2017 Rozhodne manufakturu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nicolas02 Odesláno 15. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2017 Pátek a po práci káva co víc chtít.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 15. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky