honza71 Odesláno 3. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2018 Nebejt chronosmazka, tak s temahle klidne OWG Miluju ty hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 3. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2018 (upraveno) Ty jo Jeniku-pekna fotka Chtel jsem vzit dneska na ruku ultimatni mudmastery,ale tak budu nakonec explorerovat... Upraveno 3. března 2018 uživatelem snake Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaroslav69 Odesláno 3. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2018 B50 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 3. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2018 JJ, já si to taky pamatuji. Ale to by v tom byl čert, aby nebyly tři.Koukni Ale popravde, vydrzi to jen kratce na primem slunicku. Jak clovek zaleze do chalupy, tak to zas spadne na dve. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 3. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2018 Dobrou náladu nám nezkazí ani neštovice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rampa McKvak Odesláno 3. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2018 Letíme do IKEI :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 3. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2018 Na ruce celý týden. Foto ze včerejška cestou na chalupu do Študgartovic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 3. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin151 Odesláno 3. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2018 Dneska R.A.F Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 3. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2018 Koukni Ale popravde, vydrzi to jen kratce na primem slunicku. Jak clovek zaleze do chalupy, tak to zas spadne na dve.Paráda. Hlavně, že jsi s nimi spokojen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 3. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 3. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2018 Wardy na rejnokovi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 3. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2018 Tomu řikam kultura cestování! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 3. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2018 Ty jo Jeniku-pekna fotka Chtel jsem vzit dneska na ruku ultimatni mudmastery,ale tak budu nakonec explorerovat...Dik, dlouho jsem vahal, zda nebudou 39ky lepsi. A ted jsem stastnej, ze jsem si na ne nedosetril. 36ky jsou proste fantasticky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 3. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2018 Koukni Ale popravde, vydrzi to jen kratce na primem slunicku. Jak clovek zaleze do chalupy, tak to zas spadne na dve. Přesně stejnou zkušenost jsem s těmi hodikami měl taky. Ale když je na tom slunci necháš několik hodin, tak to vydrží. Já je takhle o Vánocích slunil za oknem asi od 10:00 do 15:00 a pak už mi to na dva dílky nespadlo. Se třemi dílky vydržely i 2 dny, kdy cestovaly v balíku k dalšímu uživateli. Každopádně s Aquáči tohle řešit nemusím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 3. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2018 sedl jsem z nich na prdel ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 3. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2018 Přesně stejnou zkušenost jsem s těmi hodikami měl taky. Ale když je na tom slunci necháš několik hodin, tak to vydrží. Já je takhle o Vánocích slunil za oknem asi od 10:00 do 15:00 a pak už mi to na dva dílky nespadlo. Se třemi dílky vydržely i 2 dny, kdy cestovaly v balíku k dalšímu uživateli. Každopádně s Aquáči tohle řešit nemusím DSC_8593.jpgTed to nebudu hrotit, v lete bude dost prilezitosti Akvace jako vzdy super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matthias Odesláno 3. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2018 Seika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta1973 Odesláno 3. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2018 Dnes chrona Odesláno z mého SM-A320FL pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bob.zizka Odesláno 3. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2018 sedl jsem z nich na prdel ;-) IMG_20180303_125300.jpgA co lumi? Umí to jako Doxa? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky