MíraMíra Odesláno 4. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2018 Jó, jen si na to zvyknout. Nic jinýho mi nezbyde. Milgy jsem taky zvažoval, ale nakonec i cenou vyhrály OP. Tak poslední a dneska konec 20180304_122134.jpgSedí ti parádně. Moc pěkný! SeikoTak co ? Teď už máš srovnání, tak který se líbí víc. 003,nebo 035 ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 4. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2018 Nadseni neopada, spis naopak jsem v sedmem nebi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 4. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2018 Pri zapadu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 4. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2018 MíraMíra: jsi na mě moc rychlý. Ideální by byl mix těchto hodinek. Když bude čas, rád bych sepsal nějakou srovnávačku i s fotkami a samozřejmě s mými pocity. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 4. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2018 Tak to jsem sam zvedavej co u GC vytknes. Dokonce i datum na cernym pozadi maji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekB Odesláno 4. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2018 Super náhrada za RLX DJ 16000 - kvalita zpracování úžasná, svítí to, velikost akorát,... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dslabak Odesláno 4. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2018 Ocean one 39 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 4. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2018 Neděle tak #seikoredsunday! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 4. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2018 MíraMíra: jsi na mě moc rychlý. Ideální by byl mix těchto hodinek. Když bude čas, rád bych sepsal nějakou srovnávačku i s fotkami a samozřejmě s mými pocity.hele me to taky fest zajima ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 4. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2018 SeikoTohle jsou prostě nádherný fotky Nadseni neopada, spis naopak jsem v sedmem nebi Dodatečne se připojuji s gratulací. Ať nadšení z nich dlouho vydrží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 4. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2018 Siwi, dík, doufám, že se mi to bude dařit alespoň tak jako Tobě s Aquáčema Dodatečne se připojuji s gratulací. Ať nadšení z nich dlouho vydrží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 4. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2018 Déčka odpoledne a večer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 4. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2018 Toblin: parada, to se nekdo ma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 5. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2018 konecne modra obloha...na chvilku ...takze tombed style ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spok Odesláno 5. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2018 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 5. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2018 Pondelková odpoludňajšia pohoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 5. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2018 Novej remen od Špeldy, moc diky, Jirko! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 5. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2018 Po druhé na ruce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 5. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2018 Potřeboval jsem novou šrajtofli. Pořádnou. Chvíli jsem si říkal, že koupím něco drahýho v nějaký luxusním obchodě. Ale pak mi došlo, že je to kravina. Slovo dalo slovo a ZRNO mi udělal tu nejlepší co jsem si mohl přát. Včetně mého oblíbeného motivu, který mám na hodinkách, v avataru i na tetování. A řemen samozřejmě k tomu. DĚKUJU !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 5. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2018 To vypadá hodně dobře! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky