Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

presne, dnes jsem to dal dvakrat cestou na otocku na Slovensko, nejdrive rano turka s drstkovkou, to tam nebyla jeste ani jedna motorka, a pak cestou zpatky trampske cigaro s presem, opet mnamka, to uz tam bylo motorek jak v lete :-)

Buchlovské hory?

------------------------------------------------------

IWC

Odesláno

Tak co, projdou mi jako oblekovky nebo ne? V obleku jsem tak 2-3x do roka, ale když už k tomu dojde, nemám adekvátní hodinky. Asi budu muset zase koupit bambina nebo něco podobného levného oblekového...

IMG_7719.JPG

Bezpečně. Šuší pánovi ;)

Odesláno (upraveno)

Krásné. Na mě bohužel ty 15400 velké - jak jsme si ukázali ve čtvrtek :-) Díky za kafe a pochvalu pepsin.

Duel.

Upraveno uživatelem mmako
Odesláno

presne, dnes jsem to dal dvakrat cestou na otocku na Slovensko, nejdrive rano turka s drstkovkou, to tam nebyla jeste ani jedna motorka, a pak cestou zpatky trampske cigaro s presem, opet mnamka, to uz tam bylo motorek jak v lete :-)

Pár km odtud bydlím.

PO

Úžasná fotka.

----------------------------------------------------

já IWC

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Pár km odtud bydlím.

Úžasná fotka.

----------------------------------------------------

já IWC

Takovýho kočičáka sem měl dyž sem byl malej capart :) pak mu moje doga ukousla kus ucha a utek  :mummy:

Odesláno (upraveno)

Takovýho kočičáka sem měl dyž sem byl malej capart :) pak mu moje doga ukousla kus ucha a utek  :mummy:

Je to náš Garfield (VIZ), má rok a půl.

Náše labradorka s ním spí v zimní sezoně v boudě.

Upraveno uživatelem Vit
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...