MíraMíra Odesláno 13. května 2018 Nahlásit Odesláno 13. května 2018 (upraveno) Dobře to děláš. Tagy jsou na každým rohu, ale takový Orientální hodinky, to je věc ! Upraveno 13. května 2018 uživatelem MíraMíra
siwi Odesláno 13. května 2018 Nahlásit Odesláno 13. května 2018 Přesněéé. Navíc tenhle typ už se neprodává.
MíraMíra Odesláno 13. května 2018 Nahlásit Odesláno 13. května 2018 Jasnej, investiční kousek. Prostě trezorovky. Teď ale vážně, ta modrá vypadá fakt moc hezky. Fajn hodinky.
VitekB Odesláno 13. května 2018 Nahlásit Odesláno 13. května 2018 Líbí se mi, jak trefují indexy. Narozdíl od obou quartz Seamasterů co odpočívají už delší dobu v krabičce
siwi Odesláno 13. května 2018 Nahlásit Odesláno 13. května 2018 Jasnej, investiční kousek. Prostě trezorovky. Teď ale vážně, ta modrá vypadá fakt moc hezky. Fajn hodinky. Jo, kvůli tý modrý jsem si je vlastně i kupoval Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bobi Odesláno 13. května 2018 Nahlásit Odesláno 13. května 2018 Jo, kvůli tý modrý jsem si je vlastně i kupoval DSC_0803.jpgJooo , ta modrá je dobrá , už je to tak .
karel hb Odesláno 13. května 2018 Nahlásit Odesláno 13. května 2018 Jo, kvůli tý modrý jsem si je vlastně i kupoval DSC_0803.jpgHorší je, že takhle pěkná je jen na fotkách při dobrém nasvícení. V reálu je hodně tmavá až do černá. Když jsem si je poprvé objednal a otevřel krabičku, myslel jsem, že mi omylem poslali místo modré verze černou. Neměl jsem teda Pepsi, ale ta modrá je stejná.
bobi Odesláno 13. května 2018 Nahlásit Odesláno 13. května 2018 (upraveno) Přestávková (hockey) koupelnová Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jinak po první pauze již 4:0 pro nás - yes Upraveno 13. května 2018 uživatelem bobi
AndyAaron Odesláno 13. května 2018 Nahlásit Odesláno 13. května 2018 Horší je, že takhle pěkná je jen na fotkách při dobrém nasvícení. V reálu je hodně tmavá až do černá. Když jsem si je poprvé objednal a otevřel krabičku, myslel jsem, že mi omylem poslali místo modré verze černou. Neměl jsem teda Pepsi, ale ta modrá je stejná.Presne. Siwi to umi krasne nasvitit a nafotit. Pak, kdyz je vidis v realu, tak je clovek trochu zklamanej
tikzot Odesláno 13. května 2018 Nahlásit Odesláno 13. května 2018 Omega Rybnikmaster;-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
honzyk Odesláno 13. května 2018 Nahlásit Odesláno 13. května 2018 Na vrtání v hlíně digi Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Akam Odesláno 13. května 2018 Nahlásit Odesláno 13. května 2018 Moon Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
spiderer Odesláno 13. května 2018 Nahlásit Odesláno 13. května 2018 Nechápu to, vždy to umíš nafotit tak, že ti suprově sedí. Ať už je to 36mm Rolex nebo 44mm Panerai.Nejak mi proste ty hodinky slusej Jeste jedna posledni z dneska Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
M-72 Odesláno 13. května 2018 Nahlásit Odesláno 13. května 2018 Na výletě s Zündappem.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Vit Odesláno 13. května 2018 Nahlásit Odesláno 13. května 2018 IWC Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
MíraMíra Odesláno 14. května 2018 Nahlásit Odesláno 14. května 2018 Dneska to mám za 5. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky