luka Odesláno 29. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2018 Jestli to jsou Tvoje první hodinky, tak samozřejmě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 29. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2018 Dekuji kolego-jsem teprve na zacatku,ale uplne prvni hodinky to nejsou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 29. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2018 A tak mi prosim zas poradte - ma cenu pro me vubec sundavat folie? Jsem o kus dal, ani jsem je nekoupil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 29. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2018 Nojono-ale taky uz k tomu smeruju Chtel jsem je videt nazivo-tak je vidim-jako nejsou zly (hlavne kdyz beru za jakou jsou cenu)...ale Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 29. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2018 Nojono-ale taky uz k tomu smeruju Chtel jsem je videt nazivo-tak je vidim-jako nejsou zly (hlavne kdyz beru za jakou jsou cenu)...ale chapu, taky jsem o nich asi 2 minuty premyslel... za ty penize zadarmo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 29. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2018 A tak mi prosim zas poradte - ma cenu pro me vubec sundavat folie? já myslím, že dobrý .... to by ti mohlo vydržet (i s foliema) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 29. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2018 IMG_0056.jpgMaxi, tobě už prošly rukama fantastický kousky, takže znáš rozdíly mezi kvalitou, extra- a ultrakvalitou - jak tuhle značku i model hodnotíš? Zpracovaní, design, háčko na vteřinovce, cifr, šrouby, dýnko...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 29. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2018 Konečně pořádný baterkyTak už ti je celníci taky pustily.Jaký jsou dojmy?GS to není, ale dobrý, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 29. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2018 A tak mi prosim zas poradte - ma cenu pro me vubec sundavat folie? Bych je nesundaval... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bizzydko Odesláno 29. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2018 Cas ist domov .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 29. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2018 Zdravím ze Sahary.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 29. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2018 I dnes. Světlo špatný, hodinky skvělý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mar7in Odesláno 29. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2018 (upraveno) Posledni dobou tak nějak furt Tapatalk Upraveno 29. listopadu 2018 uživatelem Mar7in Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaxT Odesláno 29. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2018 (upraveno) Maxi, tobě už prošly rukama fantastický kousky, takže znáš rozdíly mezi kvalitou, extra- a ultrakvalitou - jak tuhle značku i model hodnotíš? Zpracovaní, design, háčko na vteřinovce, cifr, šrouby, dýnko...?Zpracování je dokonalé stejně jako u AP a PP, čitelnost alespoň tohoto matného cifru skvělá a co se týče pohodlí tak naprostá pecka. Jen je v tom prostě ETA, ale to mi na rozdíl od druhých nevadí. Zatím +1s denně. Jo a MI je zatím ze všech hodinek co jsem kdy měl největší. Ještě nikdo mi nechválí hodinky. Tyto za 2 dny co je mám tak asi 20 lidí. :-)) Upraveno 29. listopadu 2018 uživatelem MaxT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 29. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2018 Pacient Správně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADIkov Odesláno 29. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2018 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 29. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2018 IMG_0056.jpgfullgoldy ? mazec ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.k Odesláno 29. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2018 Snake: nezdržuj se s něma :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 30. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2018 IWC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 30. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2018 Ranní Oceanus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky