5etter Odesláno 29. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2019 Primky s turbem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecenator Odesláno 29. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2019 DC Si Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 29. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2019 (upraveno) Jeste k tomu vyprodeji. Je to tezky. Kdyz reknu, ze prodam MM, tak se na me sebehnou Seikari, ze je nemam prodavat. To stejne s Longines, Doxou, JLC atd. No a pak si vyber Tak kousky mas pekne, o tom zadna, ale ruku na srdce, kolik z nich je ikon jako Reverso ??? ;-)Uz mam zase roupy, ale kombo Expy + Reverso nepustim ! Upraveno 29. ledna 2019 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 29. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2019 z eteru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 29. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2019 Tak kousky mas pekne, o tom zadna, ale ruku na srdce, kolik z nich je ikon jako Reverso ??? ;-)Uz mam zase roupy, ale kombo Expy + Reverso nepustim ! IMG_20190129_132852.jpgProti tomu se neda nic nemitat. Ted jsem koukal zrovna do prodeje a ty expy 36ky s rehautem by se mi hodily. Mel bych ale sejne kombo a to uz bych se uplne opicil. Navic musim resit to bydleni... :/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 29. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2019 jako katana protne vterinovka napis .... seikoooo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 29. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2019 Dnes se hlásím do klubu malých hodinek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 29. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2019 Už 7 dní na ruce a přitom taková blbost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 29. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2019 ... Navic musim resit to bydleni... :/Tak je jasny, ze jsou v zivote mnohem dulezitejsi veci, nez jsou hodinky. Pak se ale nabizi nakup Expu 36tek jako docasny OWG koncept a vsechno ostatni posli z domu Good luck pri reseni tohodle dilema ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelSch Odesláno 29. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2019 Wardy v kanclu. Za ty prachy to byl můj nejlepší kup tady na fóru a mám z nich stále radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 29. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2019 Tak je jasny, ze jsou v zivote mnohem dulezitejsi veci, nez jsou hodinky. Pak se ale nabizi nakup Expu 36tek jako docasny OWG koncept a vsechno ostatni posli z domu Good luck pri reseni tohodle dilema !Vubec mi nepomahas! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 29. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2019 Vubec mi nepomahas! Dabluv advokat Ale mne to takhle dava smysl. Pokud bych to musel resit, co si nechat ze sve hodinkovnice jako jediny kus, tak Expy 36ky jsou jasna volba. Umyslne prechazim fakt, ze ty Expy v hodinkovnici jeste nemas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 29. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2019 Jedna pro mistni romantiky Ypa a Maxela IMG_20190128_084808.jpgJoo, květena ? to je moje! (joke)Dneska ale změna, v pozadí pomrdanč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 29. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2019 Dabluv advokat Ale mne to takhle dava smysl. Pokud bych to musel resit, co si nechat ze sve hodinkovnice jako jediny kus, tak Expy 36ky jsou jasna volba.Umyslne prechazim fakt, ze ty Expy v hodinkovnici jeste nemas Skocim si na ne pujcit do Home Creditu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 29. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2019 2Maxel: ty colty jsou nádherný (a to nemám rád světlé cifry) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 29. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2019 IWC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 29. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2019 Včera a dnes, tyto poslední dva přírůstky mě uplně zbavily chronosplínu z posledního roku:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 29. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2019 IWCNeskutečná fotka Víte, klobouk dolů;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borisslos Odesláno 29. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2019 Cesta domů s Bambinama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 29. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2019 (upraveno) Longines special series Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk Upraveno 29. ledna 2019 uživatelem Vladar91 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky