Sphinxx Odesláno 28. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2019 Víte, 44*38mm mi přijde fajn i na mé třiadvacítce , jinak pocitově fest pohodlná hodinka. Jen pro informaci Suby a Milgy z výroby nezapnu ... chybí mi do pohodlné délky dva dílky. Tohle je proti tomu úplná paráda, evidentně je to tím hranatým pouzdrem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
balonovy.letc Odesláno 28. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2019 Napr. zde: https://monochrome-watches.com/omega-seamaster-diver-300m-ceramic-and-titanium-no-date-review-price/Dekuju. Bez datumovky se mi libi ciste linie ciferniku, ale priznam se, ze nerozumim trendu stale se zvetsujicich hodinek.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 28. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2019 Nejde to spárovat s jabkem, nečte to esemesky, ale strojovna jako dobrý Ciwe ...Tyjo, Dejve, ty by k tobě šly. Jsou nádherný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 28. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2019 Nuda s rozdrbaným kolenom... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 28. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2019 Dnes jsem nevedel ktere. Pekne kombo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 29. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2019 Dnes opět Pointerdate Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 29. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dagoberd Odesláno 29. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2019 (upraveno) Rocková cholera Davida Kollera.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 29. května 2019 uživatelem Dagoberd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 29. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2019 plesnifky z eteru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
digiMonster Odesláno 29. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2019 Prezuté na gumu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 29. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2019 Úplně jsem zapomněl, že je mám..tak větráme Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 29. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2019 Stále přemýšlím, jestli se nestat zase jednohodinkovym. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 29. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2019 ty jsou nadherne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 29. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2019 (upraveno) Kuncaku, ty v tom náramku hodlas pěstovat nějaký zvířátka:-)?Jinak teda krásný hodinky. Upraveno 29. května 2019 uživatelem villain83 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 29. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2019 Kuncaku, ty v tom náramku hodlas pěstovat nějaký zvířátka:-)?Jinak teda krásný hodinky.Nene, má skvělá fotka dost zkresluje. Neměl jsem je na ruce tak 3 měsíce a jen tak je vytáhl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 29. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2019 Nene, má skvělá fotka dost zkresluje. Neměl jsem je na ruce tak 3 měsíce a jen tak je vytáhl.Z geigeru? Ať to napíšu sofistikovaně...Sry, já zas musel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 29. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2019 Nene, má skvělá fotka dost zkresluje. Neměl jsem je na ruce tak 3 měsíce a jen tak je vytáhl. Nemáš to jednoduché, jen začneš dobře zaostřovat, najdou si zase něco ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 29. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2019 Kuncakovi brambory v tahu me vubec neznepokojuji...byly doby,kdy nebylo poznat jestli ma hodinky na tahu... Za me dobry-fakt se lepsis...a jednohodinkovej urcite nebudes...Vytahl jsem jedny pro Tebe-at prohloubim tu diru po polarkach.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 29. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2019 Vintage Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 29. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2019 Stále přemýšlím, jestli se nestat zase jednohodinkovym.Pekny jsou!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky