Ondrej71 Odesláno 8. června 2019 Nahlásit Odesláno 8. června 2019 Dnes grilujeme Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ragu Odesláno 8. června 2019 Nahlásit Odesláno 8. června 2019 Na těch 38mm si holt musí člověk zvyknoutJde to rychle. S patinou jsou ještě o level výš. A možná zkus tu gumu, řemeny jsou super ale s tou gumou mi to přijdou víc potápkovitý.
Dokusan Odesláno 8. června 2019 Nahlásit Odesláno 8. června 2019 (upraveno) Zkusím tento Hybrid strap Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 8. června 2019 uživatelem Dokusan
ragu Odesláno 8. června 2019 Nahlásit Odesláno 8. června 2019 Zkusím tento Hybrid strapJo to je taky dobrý, jestli to teda není podlepeny kůží.
Vítek75 Odesláno 8. června 2019 Nahlásit Odesláno 8. června 2019 Dneska bronzové Wardy Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Liqid Odesláno 8. června 2019 Nahlásit Odesláno 8. června 2019 (upraveno) Sobota v práci ve firemních hadrech, tzn. na kokota, jak psal kolega zceyee Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 8. června 2019 uživatelem Liqid
Dokusan Odesláno 8. června 2019 Nahlásit Odesláno 8. června 2019 Jo to je taky dobrý, jestli to teda není podlepeny kůží.Dole guma nahoře cordura
prischera Odesláno 8. června 2019 Nahlásit Odesláno 8. června 2019 Přátelé v Jizerkách Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
walter10 Odesláno 8. června 2019 Nahlásit Odesláno 8. června 2019 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Mike2811 Odesláno 8. června 2019 Nahlásit Odesláno 8. června 2019 (upraveno) Mně dnes dělají radost SARBy od Andyho ...Ještě jednou díky ;-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 8. června 2019 uživatelem Mike2811
Badalucio Odesláno 8. června 2019 Nahlásit Odesláno 8. června 2019 Dneska bronzové WardyTy jsou parádní [emoji106] Odesláno z mého COL-L29 pomocí Tapatalk
Badalucio Odesláno 8. června 2019 Nahlásit Odesláno 8. června 2019 Zelený pruh na čelním skle mi z limitky chronomagu udělal hulky :-) Odesláno z mého COL-L29 pomocí Tapatalk
ragu Odesláno 8. června 2019 Nahlásit Odesláno 8. června 2019 Vytáhl jsem bronzovky a zabavila mi je žena. Tak jsem skončil s tímhle.
semi001 Odesláno 8. června 2019 Nahlásit Odesláno 8. června 2019 Dítě jsme odevzdali , tak máme osobní volno Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky