milomac Odesláno 9. června 2019 Nahlásit Odesláno 9. června 2019 Sice jsem ho měl naposledy tak před 5 lety, ale bylo celkem dobré, vyzkoušej :-). Já tam byl před měsícem a jejich světlý ležák František je velmi dobré pivko Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. a Mumlavské vodopády Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
pepyczek Odesláno 9. června 2019 Nahlásit Odesláno 9. června 2019 Já tam byl před měsícem a jejich světlý ležák František je velmi dobré pivko a Mumlavské vodopádyDíky za fotky, hned jsem se ve vzpomínkách vrátil o pár let zpátky :-).
kartagos Odesláno 9. června 2019 Nahlásit Odesláno 9. června 2019 Radost až na kost Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Ondrej71 Odesláno 9. června 2019 Nahlásit Odesláno 9. června 2019 Pepsi bez čekačky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dokusan Odesláno 9. června 2019 Nahlásit Odesláno 9. června 2019 Celkem slušnej urychlovač. Jen co na to asi říkají těsnění?Nevím, zatím drží. Slaná voda by tomu vadit neměla a ty výpary z octa snad také ne. Uvidíme
MíraMíra Odesláno 9. června 2019 Nahlásit Odesláno 9. června 2019 Nevím, zatím drží. Slaná voda by tomu vadit neměla a ty výpary z octa snad také ne. UvidímeSnad ne, no. Moc často, bych to asi ale radši neopakoval.
Roland Sands Odesláno 9. června 2019 Nahlásit Odesláno 9. června 2019 Dneska Pikachu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
clockyclock Odesláno 9. června 2019 Nahlásit Odesláno 9. června 2019 s pritulkou Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
M@chino Odesláno 9. června 2019 Nahlásit Odesláno 9. června 2019 ... ladíme do černo-červena ... je krásně Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tommasini Odesláno 9. června 2019 Nahlásit Odesláno 9. června 2019 Pohodicka. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dokusan Odesláno 9. června 2019 Nahlásit Odesláno 9. června 2019 Ty ručky se mi opravdu líbí Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
siwi Odesláno 9. června 2019 Nahlásit Odesláno 9. června 2019 Jedna nedělní odpolední: Odesláno z mého ASUS_Z01RD pomocí Tapatalk
liskus Odesláno 9. června 2019 Nahlásit Odesláno 9. června 2019 na modre kuzi:) Sent from my iPhone using Tapatalk
liskus Odesláno 9. června 2019 Nahlásit Odesláno 9. června 2019 Ty ručky se mi opravdu líbíjsou proste bozi!!! Sent from my iPhone using Tapatalk
milomac Odesláno 9. června 2019 Nahlásit Odesláno 9. června 2019 Díky za fotky, hned jsem se ve vzpomínkách vrátil o pár let zpátky :-). Nemáš zač, já jsem tam byl naposledy někdy v r.1988, takže krom těch vodopádů jsem to tam vůbec nepoznal. Poprvé jsem tam byl jako kluk na prázdninovém táboře od Agrostroje Jičín, moc se nám to tam nelíbilo (docela pakárna), zahučel jsem do Mumlavy a raději zbytek pobytu jsem "proležel" nastydlý na marodce (pohoda).Ale vzpomínám na to rád .
MrGas Odesláno 9. června 2019 Nahlásit Odesláno 9. června 2019 Po dlouhé době MIDO Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
sodekcz Odesláno 9. června 2019 Nahlásit Odesláno 9. června 2019 Black and white aneb bude šťáva. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Vortex-Tempus Odesláno 9. června 2019 Nahlásit Odesláno 9. června 2019 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky