Axel Odesláno 17. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2019 C65 Ty Tvoje fotky jsou paradni.. Cim to fotis? Mobil to doufam neni.. Koukal jsem ted nedavno na Wardy, ta cena u nich je neskutecna.. Alpiny...dnes jsem je hodil na řemen... Tyhle pilotky jsou proste povedeny.. Nestoji ranec a pritom tolik parady Už jsem s nimi ani nepočítal, ale nakonec to klaplo a musím říct, že jsou celkem fajn. Tady ještě fotografie na místě činu v Helveti. Tissot Heritage Chrono 1973 LE Gratuluji, moc pekna limitka..! Coffee break u sousedů v Terchové.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borža Odesláno 17. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2019 Ano, přesně tak. Požádal jsem o objednání jakmile je představili na Baselworldu.Gratulacia. Vyzeraju paradne. Uzivaj! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
X-Bob Odesláno 17. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2019 Ace84 - já je nenosím. Koupil jsem je jako nové a jen leží ... Po asi roce co dvou jsem zavítal sem a napadlo mě něco postnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 17. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2019 Tvl, v MHD busu je USB, pasy a Wifi, cumim Už blbnu, furt jsem hledal na fotce tu pasy (víte, co je to pasy, pane redaktore?) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefanM Odesláno 17. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2019 Yachty. Všade. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dirk Odesláno 17. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2019 Pracovní... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dirk Odesláno 17. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2019 Foto starší, na ruce pořád, mají prostě retro koule a to z obou stran.Omluvte chlupy na dýnku, tričko asi trochu pouští...Tak tohle je moc pěkná strojovna. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 17. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2019 StefanM: Sem se ale fakt hodej. Ja furt to samy.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 17. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2019 cervena je dobra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zeeberdee Odesláno 17. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2019 Na tahu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 17. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2019 masakr :-) z eteru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eklektik Odesláno 17. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2019 Jedna dánská... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin151 Odesláno 17. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2019 Vitamín Gé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 17. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 17. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2019 Ještě jednou gratulace. Tiše závidím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 17. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2019 Parádní! Já dal přednost modré: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 17. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2019 Déčka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 17. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2019 (upraveno) Vecerni siesta... Upraveno 17. července 2019 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 17. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2019 fantazie! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OWG Odesláno 17. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2019 Vecerni siesta...Ty perlony si musím taky nějaké pořídit, pecka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky