Maxmillian Odesláno 3. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2019 Maxo, zajímavý počin ... jediný s čím mám problém je ten název ... (Geckota a Blekota z naší pohádky ). Oranžová je fajn oživení.Kvůli tomu jsem trochu váhal. I kvůli tomu fontu. Ale jinak pouzdro, tah, aplikované indexy, oranžová luneta a cena to nakonec přebilo a jsou super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 3. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2019 Sluníčko nikde, tak aspoň na ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 3. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2019 Kvůli tomu jsem trochu váhal. I kvůli tomu fontu. Ale jinak pouzdro, tah, aplikované indexy, oranžová luneta a cena to nakonec přebilo a jsou super.Jojo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 3. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2019 Heuer Monin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 3. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 3. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2019 Dlouho jsem tu nebyl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 3. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2019 (upraveno) a teď u ž čůrá Upraveno 3. srpna 2019 uživatelem bobi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 3. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2019 Slaná voda, konečně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 3. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2019 Dlouho jsem tu nebyl. A dlouho nebudes Tohle je od chronomagora normal na BAN. Srovnatelny je to s odstoupenim od islamu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 3. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2019 Jsem tu uz dost dlouho na to, aby me nechavaly komplikace chladnym Presne. Cim vic Subu, tim vic Adidas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parnistroj Odesláno 3. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2019 sim te, otaci se to cele - to pozlacene a ukazuje to vlastne druhy cas, resp. jinou hodinu, dle nastaveni No tak super! Taky to mohlo ukazovat kolik je priblizne dve na treti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr72 Odesláno 3. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2019 F1 a Vomega Mark Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr72 Odesláno 3. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2019 F1 a Vomega Mark Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 3. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2019 AT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 3. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2019 Je to neuvěřitelný, ale pořád spokojenost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 3. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2019 Pohoda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 3. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2019 Sem si tady dovolil, svesticky z nasi zahradky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 3. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2019 A dlouho nebudes Tohle je od chronomagora normal na BAN. Srovnatelny je to s odstoupenim od islamu.Jestli kvůli jabkovocum, tak ono se docela blbe běhá s Lonžín Conquest( příště si je vezmu do batohu, a na fotku je dam na ruku ). A žádný chytrý G-Shocky nebo Garminy nemám.Nebo sem náčelníku něco provedl ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefanM Odesláno 3. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2019 Maxo, zajímavý počin ... jediný s čím mám problém je ten název ... (Geckota a Blekota z naší pohádky ). Oranžová je fajn oživení. Števo, hlavně si ty bílé nechej a nešpekuluj, jsou super. Jestli přešpekuluješ, tak napiš a já je koupím, až Tě to přejde, tak Ti je prodám (možná) ... Poklidná sobota, Tuňáci už maj neděli ... Dobře si to udělal! GS se nedoceňuje.Klasika je klasika a na každodenní lítačku za mě lepší, ale ty tvoje white jsou zatraceně sexy. Kdyby šly, dej vědět. Ďakujem gentlemani Skôr otázka bola o hypotetickom prikúpeni. Chvíľami som rozmýšľal o zbierke niekoľkých speedmasterov na úkor všetkého ostatného. :-0 Dal som na ruku pepsiny, nech trochu vytriezviem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 3. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2019 Po tolika letech už zůstanou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky