Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

Maxo, zajímavý počin ... jediný s čím mám problém je ten název ... (Geckota a Blekota z naší pohádky :D ). Oranžová je fajn oživení.

Kvůli tomu jsem trochu váhal. I kvůli tomu fontu. Ale jinak pouzdro, tah, aplikované indexy, oranžová luneta a cena to nakonec přebilo a jsou super.

e6fd85029a2b9fbb4733a1780da98b0d.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

A dlouho nebudes :) Tohle je od chronomagora normal na BAN. Srovnatelny je to s odstoupenim od islamu.

Jestli kvůli jabkovocum, tak ono se docela blbe běhá s Lonžín Conquest( příště si je vezmu do batohu, a na fotku je dam na ruku ). A žádný chytrý G-Shocky nebo Garminy nemám.Nebo sem náčelníku něco provedl ?

Odkaz ke komentáři

Maxo, zajímavý počin ... jediný s čím mám problém je ten název ... (Geckota a Blekota z naší pohádky :D ). Oranžová je fajn oživení.

Števo, hlavně si ty bílé nechej a nešpekuluj, jsou super. Jestli přešpekuluješ, tak napiš a já je koupím, až Tě to přejde, tak Ti je prodám (možná) :D ...

Poklidná sobota, Tuňáci už maj neděli ...

Dobře si to udělal! GS se nedoceňuje.

Klasika je klasika a na každodenní lítačku za mě lepší, ale ty tvoje white jsou zatraceně sexy. Kdyby šly, dej vědět. :)

Ďakujem gentlemani :D

Skôr otázka bola o hypotetickom prikúpeni. Chvíľami som rozmýšľal o zbierke niekoľkých speedmasterov na úkor všetkého ostatného. :-0

Dal som na ruku pepsiny, nech trochu vytriezviem.

post-27885-0-77722000-1564834811_thumb.jpeg

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...