honza71 Odesláno 1. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2019 Nová akvizice. Celkem nadšení :-)Tak tomu rozumim. Tyhle jednoho musej bavit !
nickolas Odesláno 1. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2019 Pelagos+RW+Barbour+MomotaroJeste tu stredni vrstvu musime nejak poresit. Jsou nejake legendarni svetry?
Moty Odesláno 1. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2019 Jeste tu stredni vrstvu musime nejak poresit. Jsou nejake legendarni svetry?I střední vrstva je vyřešena
patprom Odesláno 1. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2019 Je pravda, že jsem je nechtěl. Vlnky vypadají divně, heliový ventil jako víčko od kanagonu, ale...pak jsem je vyzkoušel a naživo to je jiná káva. Modrá je parádní a pro mě stejně uhrančivá jako zelená u LV a hlavně Omega konečně nasadila skvěle regulovatelnou sponu. Jsou super, jen nevím, jestli mi nejsou trochu velké. Přeci jen jsem si zvykl nosit jen Expy, uvidíme :-)
Radik Odesláno 1. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2019 Radiku, bez urážky, podle mě je ti většina tvých hodinek mírně větších, ale je to samozřejmě o pocitu každýho. Tyhle už by ti ale byly asi fakt velký. Mám o cca 1 cm větší zápěstí a i tak jsou mi podle mě dost velký.Jinak na zkoušku, by se celkem dalo je vzít tady. https://www.chrono24.cz/eterna/kontiki-diver-200m-ceramic--id12703511.htm No uznávám, že těchdle 44mm je už trochu dost, ale víš jak to je, když některý chceš Jinak si nemyslím, že by mi většina byla velkejch. Aktuálně mám max. 42mm a velký vypadají opravdu jen na fotkách - to strašně zkresluje. V reálu je to v pohodě. Druhá otázka je pak mohutnost, tam už je potřeba si zvyknout, protože třeba ty PO a na tahu, to jsou kladiva. Měl jsem z toho trochu obavy a proto jsem u nich hodně váhal, ale nakonec jsou naprosto v pohodě. Je pravda, že jsem je nechtěl. Vlnky vypadají divně, heliový ventil jako víčko od kanagonu, ale...pak jsem je vyzkoušel a naživo to je jiná káva. Modrá je parádní a pro mě stejně uhrančivá jako zelená u LV a hlavně Omega konečně nasadila skvěle regulovatelnou sponu. Jsou super, jen nevím, jestli mi nejsou trochu velké. Přeci jen jsem si zvykl nosit jen Expy, uvidíme :-) Vlnkobití se šíří koukám
Kid_A Odesláno 1. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2019 (upraveno) Modrasky... Upraveno 1. listopadu 2019 uživatelem Kid_A
Radik Odesláno 1. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2019 Na přímém slunci vypadá ta modrá dost jedovatě.
Dokusan Odesláno 1. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2019 (upraveno) Dnes byl hodinkově plodný den.(sakra až na monitoru vidím, že se mi to nezaostřilo...asi i čočka byla oslněna) Upraveno 1. listopadu 2019 uživatelem Dokusan
Dokusan Odesláno 1. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2019 (upraveno) Tady už je to snad v pořádku. Jinak sorry, mám ještě japonskej čas Upraveno 1. listopadu 2019 uživatelem Dokusan
Radek124 Odesláno 1. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2019 Vyhlídka na další modrý víkend...
Doporučené příspěvky