Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Odesláno

Jeste tu stredni vrstvu musime nejak poresit. Jsou nejake legendarni svetry?

I střední vrstva je vyřešena

9908782c20abedddd53f130355490a2b.jpg

Odesláno

Je pravda, že jsem je nechtěl. Vlnky vypadají divně, heliový ventil jako víčko od kanagonu, ale...pak jsem je vyzkoušel a naživo to je jiná káva. Modrá je parádní a pro mě stejně uhrančivá jako zelená u LV a hlavně Omega konečně nasadila skvěle regulovatelnou sponu. Jsou super, jen nevím, jestli mi nejsou trochu velké. Přeci jen jsem si zvykl nosit jen Expy, uvidíme :-)

post-16652-0-32532900-1572597676_thumb.jpg

Odesláno

Radiku, bez urážky, podle mě je ti většina tvých hodinek mírně větších, ale je to samozřejmě o pocitu každýho. Tyhle už by ti ale byly asi fakt velký. Mám o cca 1 cm větší zápěstí a i tak jsou mi podle mě dost velký.

Jinak na zkoušku, by se celkem dalo je vzít tady. https://www.chrono24.cz/eterna/kontiki-diver-200m-ceramic--id12703511.htm

No uznávám, že těchdle 44mm je už trochu dost, ale víš jak to je, když některý chceš :) Jinak si nemyslím, že by mi většina byla velkejch. Aktuálně mám max. 42mm a velký vypadají opravdu jen na fotkách - to strašně zkresluje. V reálu je to v pohodě. Druhá otázka je pak mohutnost, tam už je potřeba si zvyknout, protože třeba ty PO a na tahu, to jsou kladiva. Měl jsem z toho trochu obavy a proto jsem u nich hodně váhal, ale nakonec jsou naprosto v pohodě.

Je pravda, že jsem je nechtěl. Vlnky vypadají divně, heliový ventil jako víčko od kanagonu, ale...pak jsem je vyzkoušel a naživo to je jiná káva. Modrá je parádní a pro mě stejně uhrančivá jako zelená u LV a hlavně Omega konečně nasadila skvěle regulovatelnou sponu. Jsou super, jen nevím, jestli mi nejsou trochu velké. Přeci jen jsem si zvykl nosit jen Expy, uvidíme :-)

Vlnkobití se šíří koukám :)

Odesláno (upraveno)

Dnes byl hodinkově plodný den.

(sakra až na monitoru vidím, že se mi to nezaostřilo...asi i čočka byla oslněna)

post-44633-0-89391600-1572611432_thumb.jpeg

Upraveno uživatelem Dokusan
Odesláno (upraveno)

Tady už je to snad v pořádku. Jinak sorry, mám ještě japonskej čas

post-44633-0-66146800-1572612274_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Dokusan
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...