Matik Odesláno 4. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2019 Fireman Enterprise Sent from my iPhone using Tapatalk
Kostra Odesláno 4. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2019 Dejve gratulace k Daytonám;-)Já dnes Chronorisky https://uploads.tapatalk-cdn.com/20191104/3bed805efe2c21d3bec617fdda921088.plist
Sphinxx Odesláno 4. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2019 (upraveno) Kluci díky, ale mě to nechává absolutně chladným, 40 je málo a protože z výroby došly definitivky (ano, mám rád kolotoče), tak u Breitlingu je aspoň na co koukat a navíc dávám přednost B01. To, že sedí výborně je pravda, ale na mojí" 23" je to komické, ale ta světová hysterie kolem Rolexu mě baví, vždyť jsou to jen hodinky. Upraveno 4. listopadu 2019 uživatelem Sphinxx
ragu Odesláno 4. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2019 To, že sedí výborně je pravda, ale na mojí" 23" je to komické, ale ta světová hysterie kolem Rolexu mě baví, vždyť jsou to jen hodinky. +1 Fandím ti!Mně se spousta Rolexek líbí (Daytony teda zrovna moc ne) nicméně nikdy bych za to nedal víc než retail a na čekačky fakt nemám. Je spousta hezkejch hodinek co můžu nosit místo toho...třeba až se dostanu k těm ztraceným defy skeleton.
yegor Odesláno 4. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2019 Kluci díky, ale mě to nechává absolutně chladným, 40 je málo a protože z výroby došly definitivky (ano, mám rád kolotoče), tak u Breitlingu je aspoň na co koukat a navíc dávám přednost B01. To, že sedí výborně je pravda, ale na mojí" 23" je to komické, ale ta světová hysterie kolem Rolexu mě baví, vždyť jsou to jen hodinky. S tymto absolutne suhlasim...ja som tiez opustil vody Breitlingu na niekolko rokov a nahadou sa ku mne dostali Navi a zistil som ze nutne potrebujem rozsirit zastupenie tejto znacky u mna
Sphinxx Odesláno 4. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2019 Přesně tak, spousta jiných hodinek a komplikací má úplně jiné čaro, tohle je taková příjemná zábava a hezký sportovní model, ale ta komedie kolem čekaček je bizz. Zenithky Ti vřele doporučím, výborná hodinka, skeleton super, skelet v keramice úplně nejvíc. Ale IWC Ti padnou výborně a baví mě ty experimenty s řemeny. Palec hore.
Octavian Odesláno 4. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2019 Blue watch monday... alebo ako sa zo mna stava owg Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Potkan Odesláno 4. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2019 Nedělní GSHodne moc fajnovy kvarcky! Ty bych rad vzal pod mikroskop..
M3maniac Odesláno 4. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2019 Daytony krásné :-) tomu se říká být v pravý čas na správném místě :-)
actionman1 Odesláno 4. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2019 Konecne doma paradny tah s nejakymi hodinkami na vrchu 40 mm + inhauz Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
KatkaB Odesláno 4. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2019 Dnes zhruba od oběda. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Pivas Odesláno 5. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2019 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Zase do rachoty.
Vit Odesláno 5. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2019 Konecne doma paradny tah s nejakymi hodinkami na vrchu 40 mm + inhauz Suprové hodinky. ------------------------------------------------- Já mám Schaumburgy. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Povidláček Odesláno 5. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2019 Spídy tjů Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dokusan Odesláno 5. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2019 Wardi Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Ondrej71 Odesláno 5. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2019 (upraveno) Spídy tjůCDCB09DF-51FD-48A6-A4A9-DBF6960F50CE.jpeg Taky tak Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 5. listopadu 2019 uživatelem Ondrej71
Emiliano Odesláno 5. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2019 Jsem netušil, že budu adjustable single pass strap nastavovat tak dlouho. Jak si ho člověk může jakkoliv posunout, tak to chce mít tip ťop a je to zábava na dlouhé zimní večery... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Farookh Odesláno 5. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2019 Definitivky, a vobec sa to nehanbim priznat
Vortex-Tempus Odesláno 5. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2019 @Farookh... ani sa nemas za co hambit... su paradneJa takto... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky