Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Kluci díky, ale mě to nechává absolutně chladným, 40 je málo a protože z výroby došly definitivky (ano, mám rád kolotoče), tak u Breitlingu je aspoň na co koukat a navíc dávám přednost B01. To, že sedí výborně je pravda, ale na mojí" 23" je to komické, ale ta světová hysterie kolem Rolexu mě baví, vždyť jsou to jen hodinky. :D

Upraveno uživatelem Sphinxx
Odesláno

To, že sedí výborně je pravda, ale na mojí" 23" je to komické, ale ta světová hysterie kolem Rolexu mě baví, vždyť jsou to jen hodinky. :D

+1

Fandím ti!

Mně se spousta Rolexek líbí (Daytony teda zrovna moc ne) nicméně nikdy bych za to nedal víc než retail a na čekačky fakt nemám. Je spousta hezkejch hodinek co můžu nosit místo toho...třeba až se dostanu k těm ztraceným defy skeleton.

Odesláno

Kluci díky, ale mě to nechává absolutně chladným, 40 je málo a protože z výroby došly definitivky (ano, mám rád kolotoče), tak u Breitlingu je aspoň na co koukat a navíc dávám přednost B01. To, že sedí výborně je pravda, ale na mojí" 23" je to komické, ale ta světová hysterie kolem Rolexu mě baví, vždyť jsou to jen hodinky. :D

S tymto absolutne suhlasim...ja som tiez opustil vody Breitlingu na niekolko rokov a nahadou sa ku mne dostali Navi a zistil som ze nutne potrebujem rozsirit zastupenie tejto znacky u mna :)

Odesláno

Přesně tak, spousta jiných hodinek a komplikací má úplně jiné čaro, tohle je taková příjemná zábava a hezký sportovní model, ale ta komedie kolem čekaček je bizz. Zenithky Ti vřele doporučím, výborná hodinka, skeleton super, skelet v keramice úplně nejvíc. Ale IWC Ti padnou výborně a baví mě ty experimenty s řemeny. Palec hore.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...