Maxel Odesláno 24. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2019 Dabl-bond Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 24. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2019 V 24. 11. 2019 v 8:57, snake napsal: Včera jsem se byl mrknout v Rolex krámě a tak smutno mi dlouho nebylo...tak si dnes ladím náladu s yachtama V Rolexu jenom skvěle reagují na aktuální poptávku trhu před Vánoci, aneb nejčastější rozhovor v Prosinci. - Co chceš letos k Vánocům?- Nic, všechno už mám.- Ok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 24. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2019 V 24. 11. 2019 v 9:13, ragu napsal: V Rolexu jenom skvěle reagují na aktuální poptávku trhu před Vánoci, aneb nejčastější rozhovor v Prosinci.- Co chceš letos k Vánocům?- Nic, všechno už mám.- Ok.Si tam byl taky ne? Jinak to bylo fakt smutný...když jsem řekl sportovní-hned mě zarazil a řekl že nemusím pokračovat...když jsem zmínil dj41-to stejný...ale co mě zarazilo úplně-kdyz jsem chtěl omrknout dj36 - nebyl ani kus, prostě nic...stejně tak už ani op39...Takže vlastně krásná prodejna,ale úplně prázdná.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 24. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2019 (upraveno) Nevím kde jsi byl, ale na Vaclavaku DJ36 normálně mají, stejně jako OP 39 Upraveno 24. listopadu 2019 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 24. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2019 V 24. 11. 2019 v 9:19, snake napsal: Si tam byl taky ne? Jinak to bylo fakt smutný...když jsem řekl sportovní-hned mě zarazil a řekl že nemusím pokračovat...když jsem zmínil dj41-to stejný...ale co mě zarazilo úplně-kdyz jsem chtěl omrknout dj36 - nebyl ani kus, prostě nic...stejně tak už ani op39...Takže vlastně krásná prodejna,ale úplně prázdná....Byl jsem v úplných třech měsících v několika prodejnách (Bucherer, prodejny v Ženevě, Pařížská) a všude je to stejný. Z Pařížský mám stejnej zážitek, při dotazu na sportovní modely ze sebe vysoukal něco jako že mám štěstí a zrovna mají jedny dvojkový Yachty. Byla se mnou i žena a jenom nechápavě kroutila hlavou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 24. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2019 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan7 Odesláno 24. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2019 Slunce svítí, tak dnes modré. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
actionman1 Odesláno 24. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2019 Aj na handre ok Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 24. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2019 Speedy tuesday v nedeli v autobuse Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
actionman1 Odesláno 24. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2019 V 24. 11. 2019 v 11:26, brownwld napsal: Speedy tuesday v nedeli v autobuse Su mega. Nie je o com. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bayard Odesláno 24. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2019 Mám je na wish listu pro přístí rok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
digiMonster Odesláno 24. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2019 V.H.P Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rekib1 Odesláno 24. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2019 cal.8800 vs 8900 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 24. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2019 V 24. 11. 2019 v 12:34, rekib1 napsal: cal.8800 vs 8900 rači bych tam viděl plný dýnko s koníkem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rekib1 Odesláno 24. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2019 V 24. 11. 2019 v 12:36, Radik napsal: rači bych tam viděl plný dýnko s koníkem...No jo no vývoj nezastavíš, navíc na druhou stranu by bylo škoda schovávat tak hezké strojovny... najít kompromis nejde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 24. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2019 Fajn kompromis by byl, kdyby šlo plné oficiálně dokoupit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rekib1 Odesláno 24. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2019 (upraveno) V 24. 11. 2019 v 12:47, Liqid napsal: Fajn kompromis by byl, kdyby šlo plné oficiálně dokoupit.Dobrej nápad, nechť si každý vybere Upraveno 24. listopadu 2019 uživatelem rekib1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 24. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2019 Vomegy Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 24. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2019 Seiko Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rekib1 Odesláno 24. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2019 V 24. 11. 2019 v 13:10, shewcza napsal: Seiko...nádhera pořád po této značce pokukuju, zrovna jedny podobné jsou v prodejním vlákně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky