Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Neděĺní lebeda: 50 let staré kukačky a 140 let stará knížka.

Včera měl oranžové Doxy v TV hlavní protagonista ve filmu SAHARA (postřehl jsem to a Zajímavosti zde mi to potvrdily).

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Já furt LUM TEC V5

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Vit
Odesláno

1200 600 300 150 metrů :)

(bondovky maj tritium, proto ta lumi...)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Jo, tohle byl super kauf.

Krásný ciferník, který chytá nádechy černé, modré i fialové. Přesnost +1 denně. Perfektní velikost.

Chybí mi jen tah, ale dávat za něj 22k se mi moc nechce.

Jsou suprový, taky jsem po nich koukal, ale ten tah by mi tam chyběl.
Odesláno

Včera měl oranžové Doxy v TV hlavní protagonista ve filmu SAHARA (postřehl jsem to a Zajímavosti zde mi to potvrdily).

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Já furt LUM TEC V5

Díky Víte, to jsem netušil a půjdu to omrknout  ;)

Tissot

To jsou novodobé 516ky, že? Jsou parádní. Já mám dnes na ruce předobraz těch Tvých, jen bez dne v týdnu.

Odesláno (upraveno)

V Sahaře měl ale borec pětilitry, ty těmdle tvejm původnim nesahaj ani po kotníky.

Hmm, to je pravda. A určitě je neměl odřené od korálu... :P

Já tedy taky ne, ale mnozí majitelé 300t je o mořské dno odírali. Tady na fóru mají někteří odřené hodinky maximálně od korálí  :D

Teď jsem koukal na ten odkaz od Víta a trochu gůglil a tady píšou, že Doxa dodala pro natáčení filmu jedny 300t a jedny 600t.

Upraveno uživatelem michalval
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...