Pivas Odesláno 1. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2020 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jeronimo Odesláno 1. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2020 Ani to nebolelo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
snake Odesláno 1. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2020 Drsný počasí potřebuje drsný hodinky...a tyhle jdou drsný dost Vám povím Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
PEtrS Odesláno 1. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2020 Tak už mi vážně dochází hodinky, co jsem ještě na home office nenosil.Já bych tak něco koupil, ale v prodejní sekci zatím nic pro mě... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Fajkus Odesláno 1. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2020 Dnes při Home Office. Ať si je užiji alespoň u stolu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
M3maniac Odesláno 1. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2020 No tento cifr takto odflaknout no fuj :-)
M3maniac Odesláno 1. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2020 Dnes to vypada na prima počasí :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Spok Odesláno 1. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2020 . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mikymik Odesláno 1. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2020 (upraveno) Bacha na vyzkratovanou baterii v quartzkach. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 1. dubna 2020 uživatelem mikymik
michalval Odesláno 1. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2020 Vypadají, že jsou ve skvělé kondici, moc pěknej kousek! Speedy Tuesday Díky...Tvoje hodinky jsou super a fotka povedená.Mám je rád a proto dnes opět na ruce. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
patprom Odesláno 1. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2020 Modrou prostě miluji :-)Nezbývá než souhlasit Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
M3maniac Odesláno 1. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2020 No nechtěl jsem Ti to psát, ale takto na tahu jsou prostě nejlepší :-)
Vortex-Tempus Odesláno 1. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2020 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tikzot Odesláno 1. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2020 Na tropicu jsou tyhle moony prostě toop! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Fajkus Odesláno 1. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2020 No tento cifr takto odflaknout no fuj :-)Kurňa, umím dost, ale fotit ne . Nebo že by se mi již ruka třepala? Jak to bylo v té Dědové míse od Nerudy?
M3maniac Odesláno 1. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2020 Kurňa, umím dost, ale fotit ne . Nebo že by se mi již ruka třepala? Jak to bylo v té Dědové míse od Nerudy? Jednoduché, vylestit sklicko, čočku foťáku a pak hodinky natáčej jak horizontálně tak vertikálně tak dlouho než to vidíš krásně :-)
Doporučené příspěvky